Τρέλανε τα μηχανάκια της AGB το Master Chef!

28.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Master Chef ήταν η έκπληξη της χρονιάς και από τα λίγα προγράμματα που στην βασανισμένη από την κρίση τηλεόραση, κατάφερνε
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Master Chef ήταν η έκπληξη της χρονιάς και από τα λίγα προγράμματα που στην βασανισμένη από την κρίση τηλεόραση, κατάφερνε να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Ακόμη και οι «Ράδιο Αρβύλα» που πέρυσι έσκιζαν σε τηλεθέαση, φέτος περιορίστηκαν να βλέπουν την πλάτη της Ευγενίας Μανωλίδου και των επίδοξων σεφ.

Ωστόσο, απόψε το παιγνίδι φτάνει στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό και μπορεί από την προηγούμενη εβδομάδα να έχει διαρρεύσει το όνομα του νικητή, όμως, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών δεν φαίνεται να έχει μειωθεί. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης η δίωρη μονομαχία του Άκη με τον Μιχάλη και οι δοκιμασίες που πέρασαν στον τελικό, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Αν το ενδιαφέρον τους θα είναι το ίδιο με το χθεσινό, που οι τρεις κριτές πήραν το ρόλο των παικτών, θα δείξει.

Πάντως, το προτελευταίο επεισόδιο του Master Chef, όπου Άκης και Μιχάλης έκριναν τους Σκαρμούτσο, Λαζάρου και Λουκάκου «τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB, κάνοντας 42,6% τηλεθέαση. Μάλιστα, στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι 51,4%. Στο επετειακό αυτό επεισόδιο, επέστρεψαν και οι υπόλοιποι 18 παίκτες που είχαν αποχωρίσει.