Τα νέα του Χόλιγουντ

14.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, με χειρουργική μάσκα έκανε εμφάνιση σε δικαστήριο της Καλιφόρνια ο Μάικλ Τζάκσον. Ο πάλαι ποτέ "βασιλιάς της ποπ" δεν αποφάσισε...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με χειρουργική μάσκα έκανε εμφάνιση σε δικαστήριο της Καλιφόρνια ο Μάικλ Τζάκσον. Ο πάλαι ποτέ "βασιλιάς της ποπ" δεν αποφάσισε να ακολουθήσει τον κλάδο της Ιατρικής. Απλά, η συγκεκριμένη μάσκα προστατεύει αφενός τον καλλιτέχνη από τα μύρια μικρόβια που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα, αφετέρου προστατεύει τον κόσμο από το...horror θέαμα που προσφέρει το χιλιοταλαιπωρημένο από τις πλαστικές πρόσωπο του. Στο δικαστήριο ο Τζάκσον βρέθηκε επειδή ένας διοργανωτής συναυλιών τον κατηγορεί ότι ακύρωσε δύο συναυλίες που είχαν συμφωνήσει. Ο Μάικλ υποστήριξε ότι ο διοργανωτής τις ανέβαλλε, ενώ ο ίδιος έκανε πυρετώδεις προετοιμασίες, χορεύοντας και τραγουδώντας μπρος στον καθρέφτη του σπιτιού του. Πάντως, αν ο καλλιτέχνης δεν πείσει τους δικαστές θα αναγκαστεί να καταβάλλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Πολλά τα λεφτά για τους ισχνούς τούτους καιρούς του Τζακσον!

Σε κατάθλιψη έχει πέσει το σκυλάκι της Αν Νικόλ Σμιθ και η αφεντικίνα του, προκειμένου να το φέρει στα συγκαλά του, του δίνει με τις χούφτες τα Prozac. Η αλήθεια, είναι πως δεν έχει συνταγή κτηνιάτρου, όμως η Σμιθ θεώρησε πως αφού έχουν...αποτέλεσμα στους ανθρώπους γιατί να μην...έχουν και στους σκύλους(;) Τώρα, το δύσμοιρο το κατοικίδιο εκεί που είχε μελαγχολία για το αφεντικό που του έδωσε ο Θεός, είναι σαν φυτό από τα ψυχοφάρμακα και η μόνη γιατρειά του είναι ή να κλειστεί σε κλινική αποτοξίνωσης εξαρτημένων ζώων, ή να πάρει τους δρόμους και να φύγει μακριά από την Νικόλ ή να...αυτοκτονήσει.

Νερό στο όνομα της Γουινόνα Ράιντερ πρέπει να πίνουν οι υπεύθυνοι του πολυκαταστήματος Saks και ουχί να την τρέχουν στα δικαστήρια, που κρίθηκε κι ένοχη για την κλοπή αντικειμένων. Από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι η Γουινόνα έκλεψε και βγήκαν στη δημοσιότητα ποια πράγματα γυάλισαν στην "ελαφροχέρα" ηθοποιό, οι πωλήσεις των συγκεκριμένων ειδών αυξήθηκαν σημαντικά. Για να καταλάβεις τι σου λέω, οι πελάτες πηγαίνουν στο Saks και λένε: "Θέλω δύο ζευγάρια γάντια από εκείνα που έκλεψε η Ράιντερ" και πάει λέγοντας. Αυτό βέβαια συνεπάγεται, αύξηση των τιμών, τώρα που είναι ευκαιρία. Καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να τους γίνει!