Ο καβγατζής Ράσελ Κρόου

14.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, kατά το "τι χες Γιάννη, τι χα πάντα" ο Ράσελ Κρόου για ακόμη μία φορά μπλέχτηκε σε άγριο καβγά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατά το "τι χες Γιάννη, τι χα πάντα" ο Ράσελ Κρόου για ακόμη μία φορά μπλέχτηκε σε άγριο καβγά. Η τάση αυτή του διάσημου ηθοποιού να πιάνεται στα χέρια με όποιον βρει μπροστά του είναι ανεξήγητη και η...επιστήμη, στην περίπτωση του, σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το τελευταίο περιστατικό με τον gladiator - που απ' ότι φαίνεται ο συγκεκριμένος ρόλος έχει σημαδέψει τον ηθοποιό - έγινε σε trendy εστιατόριο του Λονδίνου, το Zuma.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της η εφημερίδα The Sun, την περασμένη Τρίτη ο Κρόου πήγε με την παρέα του στο εν λόγω μαγαζί και για άγνωστους λόγους πιάστηκε στα χέρια με τον Νέοζηλανδό συμπατριώτη του και πολυεκατομμυριούχο, Eric Watson. Οι σκηνές βίας που ακολούθησαν έξω από το εστιατόριο θύμιζαν ελληνική ταινία που πλακώνονταν στα μπουζούκια και το πιάτο πήγαινε σύννεφο. Μόνο που εδώ οι δύο άνδρες πιάστηκαν κανονικά στα χέρια και κυλιόντουσαν σαν τα ζώα στο έδαφος. Από την φασαρία βγήκαν έξω το προσωπικό και η παρέα των δύο "μονομάχων", προσπαθώντας να τους χωρίσουν.

Ήταν, δε, τόση η λύσσα τους που μία σερβιτόρα έντρομη μη γίνει κάνα μακελειό κάλεσε την αστυνομία. Όταν αυτή ήρθε στο σημείο, τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και ο Ράσελ με τον Watson ξεσκόνιζαν τα ρούχα τους από τη σκόνη. Συλλήψεις δεν έγιναν, ούτε προέβηκαν σε μηνύσεις. Θεώρησαν το συμβάν λήξαν και με την παρέα τους έφυγαν για διαφορετικούς προορισμούς. Βλέπεις, μετά από τον καβγά αυτό οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ούτε νερό δεν ήθελαν να τους προσφέρουν για να σβήσουν τη δίψα τους από τη "μάχη" που έδωσαν. Άσε, που χαλαρά τους έχουν κατατάξει στην "μαύρη λίστα" και ας πρόκειται για έναν διάσημο ηθοποιό κι έναν πολυεκατομμυριούχο άνδρα.