Αποχώρησε η Λίνα

11.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κυριακή χθες και είχαμε το καθιερωμένο Fame Story in Concert, όπου ένα ακόμη τάλαντο της Σχολής είδε την πόρτα της εξόδου. Αυτή είναι η Λίνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κυριακή χθες και είχαμε το καθιερωμένο Fame Story in Concert, όπου ένα ακόμη τάλαντο της Σχολής είδε την πόρτα της εξόδου. Αυτή είναι η Λίνα καθώς το τηλεοπτικό κοινό του εν λόγω reality με το έγκριτο και μουσικό μάτι που διαθέτει, έκρινε πως η άλλη υποψήφια, η Φωτεινή είναι μεγαλύτερο ταλέντο και πρέπει να παραμείνει. Ωστόσο, η αποχωρήσασα αλλά και οι υπόλοιποι εφεξής που θα φεύγουν από το Fame δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το μέλλον τους καθότι...ο Λεμπέσης είναι εδώ.

Ο νεαρός αοιδός βρέθηκε στο Live όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως το κέντρο όπου θα άδει το χειμώνα θα λειτουργήσει και ως "Κέντρο προστασίας των ταλέντων του Fame". Που σημαίνει πως εκεί μπορούν να βρουν επαγγελματική στέγη όσων μαθητών το λέει η "περδικούλα" τους για εμφανίσεις επί πίστας. Η αρχή έγινε κιόλας με την Αθηνά - wanna be Αννα Βίσση - και έπεται συνέχεια. Άσε, που κάθε Παρασκευή στο εν λόγω κέντρο θα πηγαίνει κι από ένας μαθητής για πρακτική εξάσκηση. Τώρα, αν το μαγαζί αυτό λειτουργεί ως "Σχολή Μουσικής του ΑΝΤ1" θα σε γελάσω.

Την Κυριακή είχαμε και τις καθιερωμένες υποψηφιότητες για αποχώρηση. Η κριτική επιτροπή μαζί με το "ανάλαφρο" άσμα "Η αγάπη βλάπτει σοβαρά" έθαψε και τους Νότη, Σωκράτη που το είπαν, ενώ "μαύρισαν" και τον Χάρη με την Ασπα. Η τελευταία τη σκαπούλαρε καθώς την προστάτευσαν οι καθηγητές και απομένει σήμερα να δούμε ποιον θα προστατεύσουν οι μαθητές. Πάντως, για πρώτη φορά υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο άντρες, σπάζοντας την παράδοση που ήθελε τα θηλυκά "αηδόνια" να βγαίνουν κάθε εβδομάδα στον τάκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ