Νέα σειρά της Galenic με νερό Cauterets

18.01.2002
Η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης Cauterets αποτελείται από πρωτοποριακές και αποτελεσματικές συνθέσεις και απευθύνεται αποκλειστικά στα λιπαρά δέρματα.
Η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης Cauterets αποτελείται από πρωτοποριακές και αποτελεσματικές συνθέσεις και απευθύνεται αποκλειστικά στα λιπαρά δέρματα.

Το νερό Cauterets που περιέχεται στα προϊόντα δρα χάρη στις πολυάριθμες ευεργετικές του ιδιότητες στις διαταραχές της φυσιολογίας των λιπαρών δερμάτων, επαναφέρει την έκκριση του σμήγματος σε φυσιολογικά επίπεδα, μειώνει την υπερκεράτωση του θύλακα, ευνοεί την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και καταπραΰνει τους ερεθισμούς.
Επίσης, οι χημικές ενώσεις ψευδαργύρου δρουν στην πηγή του προβλήματος, ρυθμίζοντας το ένζυμο που απευθύνεται για την υπερέκκριση σμήγματος, και παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς.
Ακόμη, ανάλογα με τα προϊόντα, ένα αντιβακτηριδιακό σύμπλοκο καταπολεμά τα βακτηρίδια και αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό τους.
Τέλος, πάντα ανάλογα με τα προϊόντα, η σύνθεσή τους περιλαμβάνει D-Panthenol με καταπραϋντική δράση, απαλά επιφανειοδραστικά για τον καθαρισμό των λιπαρών δερμάτων, ενυδατικούς παράγοντες, σαλικυλικό οξύ με κερατορυθμιστική δράση, μικροσφαιρίδια πολυαιθυλενίου για απολέπιση, πούδρες για ματ όψη και καθαρή άργιλο με απορροφητικές ιδιότητες και νερό Αμαμελίδας με αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.
Η σειρά περιλαμβάνει:
το Eau Nettoyante και το Astringente Gel Nettoyant Assainissant (για καθημερινό καθαρισμό)
το Soin Traitant Matifiant και το Concentre Local anti-perfections (για καθημερινή περιποίηση).