Body Shimmers X Body Oils: Πώς να τα χρησιμοποιήσεις σωστά για να μη λερώσεις τα ρούχα σου

Body Shimmers X Body Oils: Πώς να τα χρησιμοποιήσεις σωστά για να μη λερώσεις τα ρούχα σου
ΠΗΓΗ:@emaczb
Λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ανεπιθύμητα σημάδια στα ρούχα.

Η λάμψη στο δέρμα είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και για να πετύχεις αυτή τη φωτεινότητα, τα Body Shimmers και τα Body Oils γίνονται οι αγαπημένοι σου σύμμαχοι. Ωστόσο, αν δεν τα εφαρμόσεις σωστά, μπορεί να καταλήξεις με λεκέδες στα ρούχα σου. Παρακάτω θα βρεις βήμα προς βήμα τις οδηγίες για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να θυσιάσεις τα αγαπημένα σου ρούχα.

Body scrub

Η απολέπιση δεν είναι πάντα απαραίτητη πριν από την εφαρμογή λαδιού σώματος, αλλά αν την ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου, το δέρμα σου θα είναι πιο υγιές και έτοιμο να υποδεχτεί το λάδι ή το shimmer.

Ενυδάτωσε το δέρμα σου σωστά

Πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος λάμψης, είναι σημαντικό να ενυδατώσεις το δέρμα σου με μια λοσιόν. Έτσι, θα αποφύγεις τα σημεία με ανομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος.

Περίμενε να στεγνώσει το δέρμα σου πριν εφαρμόσεις το προϊόν

Μετά την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας, περίμενε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως πριν προχωρήσεις στο shimmer ή το έλαιο. Έτσι, το προϊόν θα απλωθεί ομοιόμορφα και το δέρμα σου θα φαίνεται πιο λαμπερό.

Επέλεξε τα κατάλληλα υφάσματα

Μερικά υφάσματα είναι πιο ανθεκτικά στους λεκέδες, ενώ άλλα, όπως το μετάξι, λεκιάζονται εύκολα, ακόμα και από νερό. Επομένως, είναι καλύτερο να αποφύγεις τα προϊόντα λάμψης όταν σκοπεύεις να φορέσεις μεταξωτά ρούχα.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα μπορείς να απολαμβάνεις τη λάμψη που προσφέρουν τα Body Shimmers και τα Body Oils χωρίς να ανησυχείς για τυχόν λεκέδες στα ρούχα σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2024 - 23:45