Body lotion ή body oil: Ποιο να διαλέξεις για λαμπερό, απαλό δέρμα

Body lotion ή body oil: Ποιο να διαλέξεις για λαμπερό, απαλό δέρμα
ΠΗΓΗ:@PEXELS
Θέλεις ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα; Μάθε ποιό να διαλέξεις.

Η φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος είναι εξίσου σημαντική με αυτή του προσώπου. Η βασική ανάγκη που πρέπει να καλύπτουμε είναι η ενυδάτωση. Δύο από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για αυτόν τον σκοπό είναι η λοσιόν σώματος και το λάδι σώματος. Ποιο από αυτά είναι πιο κατάλληλο για το δέρμα σας;

Body Oil
Τα έλαια σώματος προέρχονται από φυσικά έλαια όπως το jojoba, το ελαιόλαδο, το αργκάν, το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο καρύδας. Σήμερα, κυκλοφορούν προϊόντα που κυμαίνονται από ελαφριές και λεπτόρρευστες συνθέσεις έως πιο πλούσιες, εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η C και η E, που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.

Body Lotion
Η λοσιόν σώματος βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Ένα από τα συστατικά που συναντούμε συχνά στις συνθέσεις τους είναι το υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενισχύει τον φραγμό του δέρματος και προσελκύει την υγρασία. Συνήθως, οι λοσιόν περιέχουν και κάποια ποσοστά ελαίου. Δεδομένου ότι συνδυάζουν έλαια και υδατοδιαλυτά συστατικά, είναι ιδανικές για όσους θέλουν ένα ενυδατικό προϊόν που απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Ποιο να διαλέξετε;
Για μέγιστη ενυδάτωση, το μυστικό είναι... ο συνδυασμός! Ένας συνδυασμός ελαίο σώματος και λοσιόν σώματος μπορεί να «κλειδώσει» και να διατηρήσει την υγρασία στο δέρμα. Τα έλαια σώματος ενισχύουν την ενυδάτωση και δίνουν μια φυσική λάμψη, κάνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Οι λοσιόν βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας και είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση της ξηρότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2024 - 01:28