Ξέμεινες από κρέμα σώματος; Φτιάξε την πιο υπέροχη body lotion μέσα σε 5 λεπτά

14.10.2018
Ξέμεινες από κρέμα σώματος; Φτιάξε την πιο υπέροχη body lotion μέσα σε 5 λεπτά
Τρία υλικά είναι αρκετά για να πετύχεις την τελειότητα.

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να φτιάξουν μόνες τους τα προϊόντα περιποίησής τους για το πρόσωπο και το σώμα με τις DIY συνταγές να γίνονται ανάρπαστες και να φημίζονται για το φανατικό τους κοινό.

Και δικαίως θα λέγαμε, μιας και η επιδερμίδα μας λαχταρά τα φυσικά υλικά γεμάτα βιταμίνες και έτοιμα να την ενυδατώσουν στο έπακρο χωρίς τη βοήθεια των χημικών.

Διαβάστε ακόμη: Κάθε πότε πρέπει να λουζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την υγεία των μαλλιών μας;

Η σημερινή συνταγή για κρέμα σώματος ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Είναι εύκολη, γρήγορη και απαιτεί μόλις τρία υλικά για την παρασκευή της πιο natural κρέμας σώματος που δοκίμασες ποτέ.

Θα πεις όχι;

Τι θα χρειαστείς

  • ¾ της κούπας ελαιόλαδο
  • ¾ της κούπας ροδόνερο
  • 3 κ. σ. τριμμένο κερί μέλισσας

Πώς να τη φτιάξεις

Λιώνουμε το κερί της μέλισσας μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε μέχρι το κερί να γίνει ένα με το λαδάκι και περιμένουμε να κρυώσει για 2 – 3 λεπτά.

Μόλις κρυώσει, προσθέτουμε αργά αργά το ροδόνερο ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πετύχουμε την κρεμώδη υφή που επιθυμούμε.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος οι στάμπες στο πρόσωπο: Η ανορθόδοξη τεχνική για άψογο foundation

Φυλάμε σε ένα γυάλινο δοχείο και διατηρούμε στο ψυγείο.

Tip: Αν θέλουμε, μαζί με το νερό μπορούμε να προσθέσουμε και μερικές σταγονίτσες από αιθέριο έλαιο της επιλογής μας για ακόμα πιο έντονο άρωμα!