Ένας πίνακας ζωγραφικής από την Clarins

27.07.2001
Έκρηξη από φωτεινές πινελιές... Χρώματα που εναλλάσσονται αρμονικά μεταξύ τους... Παλέτες αποχρώσεων που συνθέτουν μοναδικές δημιουργίες...
Έκρηξη από φωτεινές πινελιές... Χρώματα που εναλλάσσονται αρμονικά μεταξύ τους... Παλέτες αποχρώσεων που συνθέτουν μοναδικές δημιουργίες... Λαμπερό αποτέλεσμα από χιλιάδες αντανακλάσεις που εκφράζουν ποιητική διάθεση...
Το νέο μακιγιάζ της Clarins Lumieres Impressionistes ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του σύνθεση, για την προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, για την βελούδινη υφή του, για τη διάρκειά του και για το ευχάριστο αίσθημα απαλότητας και άνεσης που αφήνει.
Η νέα σειρά μακιγιάζ αποτελείται από τις Palettes Impression για το πρόσωπο και τα μάτια, από τα Crayons Multi-Eclat για τα μάτια, Gloss Impression για τα χείλη και τα Vernis Reflets για τα νύχια.
Η Palettes Impression για το πρόσωπο αποτελείται από δύο πούδρες σε μορφή κόμπακτ οι οποίες ξεχωρίζουν για την πρωτοποριακή τεχνική στη διαδικασία παραγωγής (αποκλειστικότητα Clarins). Ένα μείγμα από μικροσκοπικούς κόκκους πούδρας και φυσικές χρωστικές ουσίες εξασφαλίζει προστασία της νεανικότητας του δέρματος και χαρίζει λάμψη που διαρκεί.
Η Palettes Impression για τα μάτια αναδεικνύει το βλέμμα, χάρη στα ιριδίζοντα μικροσφαιρίδια και στους μικροσκοπικούς κόκκους πούδρας που περιέχει.
Τα μολύβια για τα μάτια, Crayons Multi-Eclat, με απαλή υφή, τονίζουν το βλέμμα.
Τα Gloss Impression για τα χείλη δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ, ενυδατώνουν, χαρίζουν λάμψη και αρωματίζουν απαλά τα χείλη.
Palettes Impression Visage (01 και 02), Palettes Impression Yeux (01 Jardin d'Iris, 02 Jardin de Capucines, 03 Jardin de Glycines), Crayon Yeux Multi-Eclat (05 Brun, 14 Indigo, 15 Violet Noir), Gloss Impression Levres (01 Lumiere Doree, 02 Lumiere Flamboyante, 03 Lumiere Pourpre).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ