Σειρά περιποίησης προσώπου Synergie

13.02.2001
Τα εργαστήρια Garnier παρουσιάζουν τη σειρά περιποιήσης προσώπου Synergie με ενεργά φυσικά συστατικά, που υπόσχεται να χαρίσει υγιή και όμορφη επιδερμίδα.
Τα εργαστήρια Garnier παρουσιάζουν τη σειρά περιποιήσης προσώπου Synergie με ενεργά φυσικά συστατικά, που υπόσχεται να χαρίσει υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Πρόκειται για 3 Συστήματα Ομορφιάς που στηρίζονται στη φιλοσοφία των 3 βημάτων που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα για τη σωστή περιποίηση του προσώπου της: 1. Καθαρισμός, 2. Ενυδάτωση, 3. Υδάτωση.
Κάθε σύστημα καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και κάθε ηλικίας.
Η σειρά Synergie Pure αποτελείται από ένα gel βαθύ καθαρισμού, μία αντισηπτική τονωτική λοσιόν, μία ρυθμιστική υδατική κρέμα Sebum Controle και από express patch που αποξηραίνει τις ατέλειες και τα σπυράκια. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης τέσσερα προϊόντα S.O.S, όπως strip για μαύρα στίγματα, απορροφητικές ταινίες σμήγματος, θερμαντική μάσκα και αντισηπτικά μαντηλάκια. Το σύστημα Synergie Pure με άργιλο και ψευδάργυρο καθαρίζει, ελέγχει τη λιπαρότητα, ενυδατώνει και χαρίζει νεανική επιδερμίδα.
Η σειρά Synergie C αποτελείται από ένα αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού με βιταμίνη C ή ένα αναζωογονητικό gel καθαρισμού με βιταμίνη C, μία αναζωογονητική τονωτική λοσιόν με βιταμίνη C και μία κρέμα πρόσθετης υδάτωσης με βιταμίνη C. Η βιταμίνη C ενυδατώνει, αναζωογονεί, τονώνει, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και χαρίζει απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.
Η σειρά Synergie Fresh αποτελείται από ένα gel καθαρισμού με νέκταρ φρούτων, μία τονωτική λοσιόν, μία κρέμα δραστικής υδάτωσης και ένα προϊόν S.O.S patch ματιών που μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Το σύστημα Synergie Fresh με νέκταρ φρούτων τονώνει και δροσίζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και ενυδατωμένη.