Ξέχνα το highlighter! 4 tips για φυσική λάμψη της επιδερμίδας

Ξέχνα το highlighter! 4 tips για φυσική λάμψη της επιδερμίδας
ΠΗΓΗ:@poppymarchh
Με αυτά τα μυστικά η επιδερμίδα σου θα λάμπει από «μέσα».

Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ αγαπάμε τα highlighters, η αληθινή λάμψη στο δέρμα πρέπει να προέρχεται από μέσα. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου, τόσο με τη διατροφή, όσο και με τα κατάλληλα προϊόντα. Δες παρακάτω πώς να πετύχεις αυτή τη φυσική λάμψη στο προσωπό σου χωρίς τη χρήση highlighter.

Ενυδάτωση και συστηματική φροντίδα

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για λαμπερή επιδερμίδα. Φρόντισε να πίνεις αρκετό νερό καθημερινά και να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, όπως οροί και κρέμες με υαλουρονικό οξύ. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου, καθώς προστατεύει από τη γήρανση και την ξηρότητα που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.

Βαθύς καθαρισμός

Για να απορροφήσει σωστά η επιδερμίδα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων, πρέπει να είναι καθαρή. Ένας βαθύς καθαρισμός με αφρό ή τζελ καθαρισμού, καθώς και μια απαλή απολέπιση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, είναι απαραίτητα. Απέφυγε τα σκληρά scrub και προτίμησε πιο ήπια προϊόντα, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανέμειξε την ενυδατική σου με το foundation

Ένα μικρό trick που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να αναμείξεις το foundation σου με λίγη ενυδατική κρέμα ή έναν ορό. Αυτό θα προσφέρει στο δέρμα σου μια πιο φυσική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα το ενυδατώσει.

{https://www.instagram.com/p/CtJXHfPt7Ho/?img_index=1}

Ακολούθησε μια απλή ρουτίνα

Μην υπερφορτώνεις το δέρμα σου με πολλά προϊόντα. Απέφυγε τις υπερβολικές, πολυβήματες ρουτίνες, που μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλα τα δέρματα και να δημιουργούν λιπαρότητα. Μια πιο απλή ρουτίνα μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2024 - 00:07