Eye patches: Γιατί δεν πρέπει να λείπουν απο το νεσεσέρ των διακοπών σου

Eye patches: Γιατί δεν πρέπει να λείπουν απο το νεσεσέρ των διακοπών σου
ΠΗΓΗ:PEXELS
Ωραία τα καλοκαιρινά ποτά και τα ξενύχτια, αλλά τι γίνετε με τους μαύρους κύκλους; Τα eye patches είναι ο σύμμαχός σου.

Τα eye patches είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές. Περιέχουν ισχυρά ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που καταπραΰνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια, απομακρύνοντας κάθε ίχνος κούρασης και προσφέροντας άμεση ανανέωση στο βλέμμα σου.

Καταλαβαίνω, τα ξενύχτια, τα ατελείωτα cocktails και οι βραδινές συζητήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού. Ωστόσο, η κούραση που συσσωρεύεται αποτυπώνεται συχνά στο πρόσωπό σου και ειδικά κάτω από τα μάτια. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεσαι μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση. Και όχι, το μακιγιάζ δεν αρκεί για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους.

Τα eye patches έρχονται να δώσουν τη λύση. Είναι ειδικά σχεδιασμένες υφασμάτινες μάσκες, που εφαρμόζουν τέλεια στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Χάρη στα ενυδατικά και επανορθωτικά τους συστατικά, βοηθούν στη μείωση των μαύρων κύκλων και της κούρασης, αφήνοντας το δέρμα σου ανανεωμένο και λαμπερό.

eye patches 6820b

Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθέτησέ τα σε καθαρή επιδερμίδα για περίπου 15 λεπτά, 1-2 φορές την εβδομάδα. Αν το κάνεις και καθημερινά αυτό είναι το τέλειο! Όταν τα αφαιρέσεις, κάνε ένα απαλό μασάζ με το προϊόν που έχει μείνει στο δέρμα και στη συνέχεια, εφάρμοσε την κρέμα ματιών σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 18:21