Beauty secrets: Πώς θα φαίνεστε τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη

Beauty secrets: Πώς θα φαίνεστε τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη
Τα 3 βήματα στην ρουτίνα περιποίησής που θα σας αλλάξουν την ζωή.

Για να «σταματήσετε» τον χρόνο και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σας, υπάρχουν τρεις απλές συνήθειες περιποίησης που μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε έως και δέκα χρόνια νεότερη:

Χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά
Ενώ οι αντιγηραντικές κρέμες και οι ενέσιμες θεραπείες έχουν τη θέση τους, η πιο αποτελεσματική κίνηση είναι να ολοκληρώνετε την πρωινή σας ρουτίνα περιποίησης με την εφαρμογή αντηλιακού. Το αντηλιακό προστατεύει όχι μόνο από τα εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος, αλλά και από τη φωτογήρανση. Η υπεριώδης ακτινοβολία, ακόμη και τις συννεφιασμένες ημέρες, ευθύνεται για το 80% των σημαδιών γήρανσης. Επομένως, η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Μην ξεχνάτε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας μία ώρα μετά την πρώτη εφαρμογή και στη συνέχεια κάθε δύο ώρες.

Επεκτείνετε τη ρουτίνα σας στον λαιμό και το ντεκολτέ
Ο λαιμός είναι συχνά το πρώτο σημείο που αποκαλύπτει την ηλικία μιας γυναίκας. Για να το διατηρήσετε νεανικό, εφαρμόστε τους ορούς και τις κρέμες προσώπου στον λαιμό και το ντεκολτέ σας. Μην παραλείπετε το αντηλιακό και σε αυτές τις περιοχές για να προστατεύσετε την επιδερμίδα από τις ακτίνες UV, την ξηρότητα, τις ρυτίδες και τις καφέ κηλίδες.

Δώστε προσοχή στη φροντίδα των χεριών σας
Τα χέρια είναι το δεύτερο σημείο που αποκαλύπτει την ηλικία σας, οπότε χρειάζονται καθημερινή φροντίδα. Έχετε πάντα μαζί σας μια κρέμα χεριών για να διατηρούνται ενυδατωμένα και το βράδυ χρησιμοποιήστε μια κρέμα με ρετινόλη. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε αντηλιακό και στα χέρια σας κάθε πρωί και να το ανανεώνετε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υιοθετώντας αυτές τις συνήθειες, θα προστατεύσετε και θα αναδείξετε τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας, διατηρώντας την φρέσκια και λαμπερή. 3 χρυσές συνήθειες που θα σας κάνουν να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη. Εύκολες και επιστημονικώς αποδεδειγμένα αποτελεσματικές!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 13:19