Rihanna: Το νέο επαγγελματικά της βήμα έχει να κάνει με την ομορφιά

30.07.2020
Rihanna: Το νέο επαγγελματικά της βήμα έχει να κάνει με την ομορφιά
Η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας λανσάρει σειρά περιποίησης προσώπου

Εκτός από τραγουδίστρια παγκοσμίου φήμης, η Rihanna έχει "χτίσει" το όνομα της και στη βιομηχανία της μόδας αλλά και του μακιγιάζ, καθώς το 2017 κυκλοφόρησε τη σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty, που μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή beauty brands. Τώρα, η τραγουδίστρια ξεκινάει ένα νέο επιχερηματικό πλάνο, αφού την 31η Ιουλίου λανσάρει μια σειρά φροντίδας προσώπου με όνομα Fenty Skin, την οποία η ίδια η Rihanna προσδιορίζει ως μια νέα κουλτούρα για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Απ'ότι είναι γνωστό μέχρι τώρα, η σειρά αποτελείται προς το παρόν από 3 προϊόντα: ένα προϊόν καθαρισμού με όνομα Total Cleans'r Remove it All Cleanser, ένα τόνερ-ορό με όνομα Fat Water Pore-Refining Toner Serum και μια ενυδατική κρέμα, την Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF30 Sunscreen.

Όπως λέει η Rihanna, ήθελε σε αυτή τη σειρά περιποίησης να χρησιμοποιηθούν τα καλύτερα συστατικά από όλο τον κόσμο, με ένα από τα αγαπημένα της να είναι τα κεράσια των Barbados, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με περισσότερη βιταμίνη C από ό,τι τα πορτοκάλια, και τα συναντάμε ως βασικό συστατικό στο προϊόν καθαρισμού και στο toner-ορό της σειράς.