Meghan Markle: Κι όμως, η δούκισσα του Sussex έχει "πειράξει" λίγο το πρόσωπό της

11.06.2020
Meghan Markle: Κι όμως, η δούκισσα του Sussex έχει "πειράξει" λίγο το πρόσωπό της
Οι αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί η Meghan είναι, πραγματικά, πολύ επιτυχημένες.

Όταν σκεφτόμαστε τις αισθητικές επεμβάσεις, το πρόσωπο της Meghan Markle δεν σίγουρα από τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό. Κι όμως, η ηθοποιός και Δούκισσα του Sussex έχει επέμβει στα χαρακτηριστικά της με έναν πολύ επιτυχημένο τρόπο.

Δες και αυτό: Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες ομορφιάς στο Hollywood

Τα μυστικά της Markle "αποκάλυψε" η YouTuber και ειδική στην κοσμετολογία των δοντιών Lorry Hill, η οποία ειδικεύεται σε βίντεο για τις πλαστικές επεμβάσεις διασημοτήτων. Μιλώντας για τη Meghan Markle, η Hill είπε ότι αρχικά πίστευε ότι η Markle δεν έχει επέμβει ποτέ στα χαρακτηριστικά της, αλλά παρατηρώντας την προσεκτικά από φωτογραφίες, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως έχει γίνει μια διακριτική και παρέμβαση.

Αυτό το είδες; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το lip flip

Πιο συγκεκριμένα, η Hill λέει ότι το χαρακτηριστικό της Markle που έχει υποστεί τις περισσότερες αλλαγές είναι τα δόντια της, που παρόλο που ήταν λευκά, δύο από τα ακριανά μπροστινά της δόντια φαίνεται πως έλειπαν σε φωτογραφία από το σχολείο. Εκτός αυτού, υπάρχει ένα μικρό χώρισμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά πάνω δόντια της, το οποίο έχει κλείσει με ορθοδοντική δουλειά, αλλά και δύο κενά στα δεξιά και αριστερά της οδοντοστοιχίας της, που έχουν καλυφθεί με εμφυτεύματα.

Εκτός των δοντιών της, η μύτη της φαίνεται να έχει αλλάξει σε σχέση με την παιδική της ηλικία, έχοντας αλλάξει διακριτικά το σχήμα της, λεπταίνοντας της και στενεύοντας τα ρουθούνια της. Αυτή η αλλαγή, όπως λέει η Hill, έκανε τα εντυπωσιακά της μάτια και το χαμόγελο της να ξεχωρίσουν. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει είναι το σχήμα του προσώπου της με σωστή χρήση του μπότοξ στα μάγουλα της, ώστε να "παγώσει" τους μυς σε εκείνο το σημείο του προσώπου της, κάτι που σταδιακά το στένεψε συνολικά. Τέλος, η Hill λέει ότι η Markle έχει βάλει fillers στα ζυγωματικά της ώστε να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο καλοσχηματισμένα.

Δες το βίντεο: