Η Alessandra Ambrosio μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της

28.12.2018
Η Alessandra Ambrosio μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της
Το supermodel ακολουθεί πιστά αυτά τα βασικά βήματα

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Alessandra Ambrosio αποχώρησε από την πασαρέλα της Victoria's Secret, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την επηροή της στο χώρο της ομορφιάς.

To μοντέλο συνεχίζει να κάνει καμπάνιες για μεγάλες μάρκες, ποζάρει για διεθνή περιοδικά, ενώ παράλληλα μεγαλώνει δύο παιδιά και διατηρεί μια ήρεμη ζωή. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει ένα ποσό έκθεσης στα κοινωνικά μέσα, τα οποίο η 37χρονη προσπαθεί να αντιμετωπίσει ως μια μορφή φροντίδας.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Τα 4 μυστικά που την κάνουν να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

"Πρέπει να χρησιμοποιώ τα social media ως ψυχαγωγία με έναν τρόπο", είπε η Ambrosio στο δημοφιλές site StyleCaster. "Προσπαθώ να επικεντρωθώ στα καλά μέρη, ειδικά στους ανθρώπους που βοηθούν και βοηθούν συγκεκριμένους σκοπούς."

Αυτό το είδες; Nicole Kidman: Tα μυστικά ομορφιάς της, με δικά της λόγια!

Η δουλειά της Ambrosio περιλαμβάνει σε ένα μεγάλο ποσοστό ταξίδια, κάτι που της έχει διδάξει τη σημασία απλών αλλά σημαντικών συνηθειών όπως μια μάσκα προσώπου ή η επίσκεψη σε ένα σπα του εκάστοτε ξενοδοχείου όπου μένει.

"Ανάλογα με το πού είμαι, μου αρέσει να πηγαίνω στο σπα για να κάνω μασάζ. Όταν ταξιδεύω, κάνω μια μάσκα στο αεροπλάνο. Λατρεύω και την αρωματοθεραπεία. Τα αιθέρια έλαια πάντα με εμπνέουν και με βάζουν σε καλή διάθεση. Λατρεύω τη λεβάντα, τη μέντα και το λεμόνι."

Διάβασε επίσης: Sara Sampaio: Οι βραδινές συνήθειές της θα τονώσουν την ομορφιά σου

"Κάθε πρωί, βάζω έναν ορό βιταμίνης C, πάντα σε συνδυασμό με μια κρέμα με αντηλιακό. Αν φύγω από το σπίτι, θα βάλω λίγο ρουζ", προσθέτει η ίδια.