Gigi Hadid - Και εκείνη κάνει πανάδες! Να πώς θα τις εξαλείψεις...

11.07.2018
Gigi Hadid - Και εκείνη κάνει πανάδες! Να πώς θα τις εξαλείψεις...
Το αποκάλυψε με ένα insta story! Να πώς θα τις αποφύγεις και πώς θα τις εξαφανίσεις...

Μπορεί να έχει το τέλειο σώμα και την τέλεια επιδερμίδα, όμως η Gigi Hadid δεν είναι άτρωτη απέναντι στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου! Το χτεσινοβραδινό της insta story το απέδειξε, αποκαλύπτοντας τις πανάδες που έβγαλε η Gigi κάτω από τα μάτια της.

Και ακόμα κι αν ο Zayn Malik τις λατρεύει όπως έγραψε στο story της η Gigi, οι πανάδες είναι σίγουρα ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες, ιδίως κάτω από τον καυτό ήλιο της Ελλάδας.

Αν λοιπόν και εσύ μοιράζεσαι το ίδιο πρόβλημα με τη Gigi, δες παρακάτω μερικούς τρόπους να το αντιμετωπίσεις, και μονάχα έναν για να το αποτρέψεις.

Πώς θα αποφύγεις τις πανάδες

Οι πανάδες είναι γκρι ή καφέ κηλίδες στο δέρμα και οφείλονται στη συσσώρευση της μελανίνης ή στην πλήρη απουσία της. Ενώ μπορεί να ωφείλονται σε κάποια ορμονική μετάπτωση, όπως εκείνες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι πανάδες είναι συνήθως αποτέλεσμα της έκθεσης στον ήλιο και ο μόνος τρόπος να τις αποφύγεις είναι να χρησιμοποιεις ένα καλής ποιότητας και υψηλού SPF αντηλιακό προσώπου.

3 φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις τις πανάδες

Με νερό καρύδας: Με ένα βαμβάκι εφάρμοσέ το κατευθείαν πάνω στις πανάδες και άστο να στεγνώσει. Επανάλαβε 2 φορές τη μέρα.

Με ζελ αλόης: Βάλε πάνω στις πανάδες λίγο αγνό ζελέ αλόης και άφησέ το για μισή ώρα πριν να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου. Επανάλαβε καθημερινά.

Με πράσινο τσάι: Αφότου φτιάξεις ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι άφησε το σακουλάκι να κρυώσει και ύστερα εφάρμοσέ το πάνω στις πανάδες. Εναλλακτικά βρέξε τις πανάδες με το πράσινο τσάι που έφτιαξες και άφησέ το να στεγνώσει. Επανάλαβε 1-2 φορές καθημερινά.