Kim Kardashian: Ιδού το πανέξυπνο μυστικό της για υπέροχο, νεανικό δέρμα

26.03.2018
Kim Kardashian: Ιδού το πανέξυπνο μυστικό της για υπέροχο, νεανικό δέρμα
Είναι από τις γυναίκες και που και να θέλει δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Και γι’ αυτό δε ευθύνεται μόνο το εκκεντρικό του χαρακτήρα της μα και η εμμονή με την εξωτερική της εμφάνιση που μόνο σε κακό δεν της έχει βγει.

Κυρίως σε ότι αφορά στο δέρμα της.

Το πρόσωπο και το σώμα της Kim Kardashian έχουν σχολιαστεί πολλάκις τόσο λόγω των παρεμβάσεων της ίδιας σε αυτά όσο και λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που μπορεί κανείς να παρατηρήσει.

Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν είναι μόνο ο πλαστικός χειρουργός της οικογενείας Kardashian – Jenner που αξίζει τα συγχαρητήριά μας.

Μεγάλο ποσοστό του αψεγάδιαστου δέρματος της Kim οφείλεται και στην ίδια. Παρά το γεγονός πως χρόνια ταλαιπωρείται από την ψωρίαση, η διασημότερη εκ των Kardashian καταφέρνει να λάμπει σε κάθε της εμφάνιση. Πώς τα καταφέρνει; Το μυστικό της αποκάλυψε η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη στο αμερικανικό «Elle».

Η Kim δε δίστασε να αποκαλύψει τo αντιγηραντικό της tip λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βάζω προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος σε όλο το σώμα. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Βάζω στα χέρια, στα πόδια, στην κοιλιά και οπωσδήποτε στο λαιμό και στο στέρνο. Αν ένα προϊόν είναι καλό και αποτελεσματικό, το χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα».

Και ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός για την πιο ολοκληρωμένη περιποίηση του προσώπου μας;

Ιδού τα τρία «μαγικά» προϊόντα τα οποία αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να μας εγγυηθούν ένα φρέσκο, νεανικό δέρμα χωρίς καν να επέμβει το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού:

Ενυδατική κρέμα

Απαραίτητη πρωί και βράδυ. Δίνει στο δέρμα μας τη φρεσκάδα που χρειάζεται, το προστατεύει από την ξηρότητα και του χαρίζει την ελαστικότητα για την οποία όλες πασχίζουμε. Κυρίως πριν το μακιγιάζ και μετά την αφαίρεσή του, η χρήση της κρίνεται απαραίτητη για δέρμα που δεν «τραβάει».

Αντηλιακή κρέμα

Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πόσο απαραίτητο είναι για την υγεία του δέρματός μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός από τις ακτίνες του ήλιου, σωστά; Αυτό που πολλές δεν γνωρίζουμε είναι ότι η αντηλιακή κρέμα δεν θα πρέπει να πάψει να χρησιμοποιείται ούτε τον χειμώνα. Φρόντισε να μη λείπει ποτέ απ’ το νεσεσέρ σου.

Toner

Οι βιταμίνες Α, C και Ε που περιέχει όχι μόνο αναζωογονούν το δέρμα, μα επιπλέον βοηθούν και στην παραγωγή νέων κυττάρων. Ένα προϊόν που κυριολεκτικά θα σου λύσει τα χέρια, αφού μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, αφαιρεί και τα υπολείμματα μακιγιάζ που το καθαριστικό μας αφήνει πίσω του. Τι άλλο να ζητήσουμε βρε κορίτσια;