4 ενδείξεις πως ο αγαπημένος σου κάνει κακό στην ομορφιά σου

26.11.2016
Φυσικά και θέλεις πάντα να είσαι κούκλα για τον καλό σου. όμως έχεις σκεφτεί πως δεν αποκλείεται εκείνος να μην είναι και ότι καλύτερο για την ομορφιά σου;

Αν έχεις γεμίσει σπυράκια και δεν ξέρει πώς έγινε αυτό τότε σκέφτηκες μήπως φταίει ο αγαπημένος σου γι'αυτό; Αν έχει γένια και καπνίζει τότε δεν αποκλείεται να σε γεμίζει σπυράκια. Το να αγγίζεστε και να φιλιέστε μπορεί να ευνοήσει την εμφάνιση τους!

Ο ειδικός του δέρματος Lee Garrett όπως διαβάζουμε στην Daily mail υποστηρίζει πως το να είμαστε πολύ κοντά με τον σύντροφό μας μπορεί να βλάψει την ομορφιά μας.

Έτσι λοιπόν ο Lee Garrett, πιστεύει πως ο αγαπημένος σου δεν αποκελέιται να σου προκαλεί σπυράκια με τους παρακάτω τρόπους:

1. Έχει γένια:

Μπορεί να του πηγάινουν πολύ αλλά όταν το απαλό σου - από τα σκραμπ προσωπάκι- τρίβεται με το δικό του τα σπυράκια δεν είναι παράλογο να εμφανιστούν. Αν ο καλός σου δεν θέλει με τίποτα να ξυριστεί , ζήτησέ του να περιποιηθεί τα γένια και το έλαιο καρύδας είναι σίγουρα μια καλή λύση.

2. Προσπαθείς πάρα πολύ να είσαι κούκλα κάθε μέρα:

Φυσικά και θέλεις να σε βλέπει και να σε θαυμάζει αλλά αυτό σημαίνει ωπς δεν πηγαίνεις ούτε στν τουαλέτα χωρίς μέικ-απ και την πούδρα σου- τι να δει κανένα σπυράκι και αν τρομάξει- και γενικά είσαι πάντα στην πένα, οπότε δεν αφήνεις και στην επιδερμίδα σου την ευκαιρία να αναπνεύσει. Το μέικ-απ μην ξεχνάς πως μπλοκάρεi τους πόρους σου και δεν αφήνει το δέρμα σου να αναπνεύσει. ΄Μην ξεχνάς πως η φυσική σου ομορφιά είναι πάντα η λύση και πως οι άνρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίεκς τους στην φυσική εκδοχή τους ακόμη και αν δεν είναι τέλειες.

3. Περνάς πολύ χρόνο με τους φίλους του καπνίζουν:

Μπορεί εσύ η ίδια να μην καπνίζεις αλλά αν καπνίζει ο αγαπημένος σου και οι φίλοι του τότε δεν αποκλείεται το κακό να έχει ήδη γίνει. Οι καρκινογόνες ουσίες του τσιγάρου δεν αποκλείεται να ξηραίνουν την επιδερμία σου η οποία να γίνεται πιο λιαπρή και έτσι να δεις τα σπυράκια να κάνουν την εμφάνισή τους.

4. Άγχος:

Όλες οι σχέσεις δεν κυλούν ...νεράκι. Δεν είναι λίγες οι φορές που το άγχος σου για τις σχέσεις σας σε κάνει και βγάζει κυριολεκτικά σπυράκια αφού μπλοκάρει τους πόρους του δέρματός σου.