6 μυστικά ομορφιάς που όλες πρέπει να ξέρουμε

16.11.2016
Φυσικά και υπάρχουν ορισμένα μυστικά ομορφιάς που είναι κατάλληλα για κάθε γυναίκα ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηρηστικά της αλλά υπάρχουν και ορισμένα μυστικά ομορφιάς που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και καλό είναι να τα γνωρίζουμε.

Το ντεμακιγιάζ είναι το Α και το Ω της ομορφιάς μας.

Μπορεί να το ακους διαρκώς, αλλά και πάλι φαίνεται πως το ξεχνάς. Το ντεμακιγιάζ σου είναι τόσο σημαντικό όσο και η ενυδατική σου κρέμα. Μην πέφτεις πτέ στο κρεβάτι αν προηγουμένως δεν έχεις ξεβαφτεί.

Η αντηλιακή σου είναι πολύ σημαντική:

Όχι μόνο για τις ημέρες που έχει ήλιο. Για κάθε μέρα σε μια χώρα σαν τη δική μας καλό είναι να μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα με αντηλιακό δείκτη προστασίας. Φρόντισε να την έχεις πάντοτε κοντά στα καλλυντικά σου έτσι ώστε να μην την ξεχνάς και να την απλώνεις κάθε πρωί.

Απολέπιση τώρα, μην την ξεχνάς:

Η απολέπιση μπορεί να μοιάζει τελείως περιττή στα μάτια σου όμως δεν είναι. Φρόντισε να την βάλεις στο παιχνίδι έστω και κάθε δυο φορές την εβδομάδα για να έχεις πάντοτε λαμπερή επιδερμίδα.

Το "καθάρισμα" στις άκρες:

Φυσικά και δεν υπάρχει γυναίκα που να θέλει να έχει υγιή και λαμπερά μαλλιά και να μην κουρεύει έστω τις άκρες της όποτε τις βλέπει να σπάνε. Καλό είναι να μην αμελείς αυτό το ραντεβού στο κομμωτήριο αν θέλεις να έχεις πάντα λαμπερά και κυρίως υγιή μαλλιά και να μην ξεχνάς πως μόνο τότε τα μαλλιά σου θα δείχνουν υπέροχα.

Ξηροδερμία, αφυδάτωση και τα άλλα κακά:

Το βασικό για να δείχνει η επιδερμίδα σου τέλεια είναι χωρίς αμφιβολία να είναι σωστά ενυδατωμένη. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σου. Και τα μαλλιά σου πρέπει να είναι ενυδατωμένα για να είναι και να δείχνουν λαμπερά και υγιή. Για την επιδερμίδα σου μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα μετά το μπάνιο.

Λούσιμο ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου:

Δεν είναι μυστικό πως ο τύπος αλλά και το μήκος των μαλλιών σου καθορίζουν και το πόσο συχνά πρέπει να λούζεσαι. Σε γενικές γραμμές αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά καλό είναι να λούζεσαι 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Αν έχεις χοντρή τρίχα τότε δεν πρέπει να ανησυχείς για τα λουσίματα και αυτό για τον λόγο πως δεν αποκλείεται να είναι ok το να λούζεις τα μαλλιά σου ακόμη και μια φορά την εβδομάδα σε αντίθεση με την λεπτή τρίχα που χρειάζεται περισσότερες φορές λούσιμο.