Nail tattoos: Η νέα τάση θέλει να κάνεις τατουάζ τώρα και στα νύχια σου

Nail tattoos: Η νέα τάση θέλει να κάνεις τατουάζ τώρα και στα νύχια σου
ΠΗΓΗ:@lightslacquer
Είτε το πιστεύεις, είτε όχι μπορείς να κάνεις τατουάζ στα νύχια σου.

Ένα καλό μανικιούρ είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να αναβαθμίσετε το προσωπικό σας στυλ. Στην πραγματικότητα, ένα nail art μπορεί να πει πολλά για εσάς, χωρίς εσείς να χρειαστεί αν μιλήσετε! Σας αρέσουν τα French nails; Πιθανότατα είστε λάτρεις των κλασικών και διακριτικών τάσεων. Είναι τα σχέδια Kawaii περισσότερο του στυλ σας; Είστε η trendsetter στην παρέα σας! Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές να διαλέξετε, και πιθανότατα όλες έχουν περάσει από τη σελίδα «For You» σας κάποια στιγμή. Ωστόσο, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι υπάρχει μια νέα μορφή τέχνης στα νύχια που δεν έχετε συναντήσει: τα τατουάζ νυχιών.

Ναι, διαβάσατε σωστά. Τα τατουάζ νυχιών είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή, και φαίνονται τόσο άγρια όσο θα περιμένατε. Ναι, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τατουάζ στα νύχια τους ακριβώς όπως μπορούν να κάνουν στο δέρμα τους. Η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια με το να κάνετε ένα κανονικό τατουάζ στο δέρμα σας. Έτσι, αν είστε εξίσου περίεργοι για το πώς λειτουργεί αυτό όσο κι εμείς, παρακάτω σας λέμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τατουάζ νυχιών, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου πόνου που πρέπει να περιμένετε και ποιοι είναι (και δεν είναι) καλοί υποψήφιοι για να τα κάνουν.

Τι είναι τα τατουάζ νυχιών;

Τα τατουάζ μπορούν να γίνουν σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένων των νυχιών σας. Όπως με το βερνίκι, το μελάνι δεν είναι μόνιμο και δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα κάτω από το νύχι, ανέφεραν ειδικοί tattoo artists.

Παρόμοια με την αλλαγή που κάνετε στο μανικιούρ σου, μπορείτε απλά να λιμάρετε ένα τατουάζ νυχιού αν δεν το θέλετε πια, αλλά μπορούν επίσης να έχουν κάποια διάρκεια. Τα τατουάζ νυχιών μπορούν να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες μέχρι και μερικούς μήνες, ανάλογα με το πόσο καλά φροντίζετε τα νύχια σας και τον τύπο μελανιού που χρησιμοποιήθηκε. Το σχέδιο θα μεγαλώνει φυσικά, καθώς το νύχι σας μακραίνει.

Η επόμενη ερώτησή σας πιθανότατα είναι αν τα τατουάζ νυχιών πονάνε. Η απάντηση εξαρτάται από το ποιον ρωτάτε. Το τατουάζ νυχιών είναι γενικά ανώδυνο ή ελάχιστα επώδυνο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ωστόσο, ο πόνος είναι υποκειμενικός και διαφέρει από άτομο σε άτομο, κάτι που ισχύει για όλα τα τατουάζ.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι για τατουάζ νυχιών;
Παρόλο που είναι διασκεδαστικά, τα τατουάζ νυχιών δεν είναι για όλους. Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι άνθρωποι που έχουν σχετικά «υγιή» νύχια. Αν κάποιος έχει λεπτά νύχια με τάση να σπάνε, το τατουάζ θα πονέσει περισσότερο και τα νύχια τους θα ταλαιπωρηθούν.

Δεν υπάρχει καμία φροντίδα μετά το τατουάζ νυχιών, οπότε δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης και δεν χρειάζεται να αποφύγετε καμία από τις κανονικές σας δραστηριότητες. Τα τατουάζ νυχιών είναι ιδανικά για εκείνους που αγαπούν να πειραματίζονται με την ομορφιά και αναζητούν έναν διασκεδαστικό και προσωρινό τρόπο να εκφραστούν δημιουργικά. Έχει χαμηλή δέσμευση, είναι πιο οικονομικό από ένα μόνιμο τατουάζ και λιγότερο επώδυνο, μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να προσθέσει λίγο στυλ στα νύχια του, χωρίς να δεσμευτεί σε ένα μόνιμο σχέδιο.

Δείτε μερικές ιδέες για να καταλάβετε πλήρως την τάση!

{https://www.instagram.com/p/Ci3YskmO8_a/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/CdVb2xWvpK6/?utm_source=ig_embed}

{https://www.instagram.com/p/Bs7yfw9gDnc/?utm_source=ig_embed}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.08.2024 - 22:56