Blake Lively: Ο συμβολισμός που κρύβεται πίσω απο το μανικιούρ της στην πρεμιέρα του «It ends with us»

Blake Lively: Ο συμβολισμός που κρύβεται πίσω απο το μανικιούρ της στην πρεμιέρα του «It ends with us»
Αυτή ήταν η έμπνευσή της για το μανικιούρ που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Blake Lively παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «It Ends With Us» στη Νέα Υόρκη στις 6 Αυγούστου, και από τότε δεν έχουμε σταματήσει να κοιτάζουμε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης. Η Lively πρωταγωνιστεί ως Lily Bloom στην κινηματογραφική προσαρμογή του μυθιστορήματος της Colleen Hoover, με τον ίδιο τίτλο, και δεν υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι προσθέσαμε κάθε ένα από τα σύνολα της περιοδείας της στον πίνακα έμπνευσής μας στο Pinterest.

Για την πρεμιέρα, η Lively φόρεσε ένα φόρεμα Versace, σε μπλε, μωβ, πράσινες και κίτρινες αποχρώσεις και διακοσμημένο με πεταλούδες. Αν το φόρεμα σας φάνηκε γνώριμο ή σαν κάπου να το είχατε ξαναδεί είναι επειδή είχε αρχικά φορεθεί από την Britney Spears στην επίδειξη μόδας Versace Άνοιξη 2003 (ναι, το ίδιο ακριβώς φόρεμα).

blake lively nails 474ff

Ενώ το σύνολο ήταν εκπληκτικό, τα μάτια μας ήταν καρφωμένα στο μανικιούρ της, το οποίο περιείχε μια ιδιαίτερη αναφορά στο φόρεμα. Εμπνευσμένη από το σχέδιο του φορέματος, η Lively είχε νύχια σε κοντό μήκος, τετράγωνο σχήμα και βαμμένα με διάφανο ροζ τζελ, με διάστικτα λουλούδια και πεταλούδες.

«Η έμπνευση ήταν η Britney Spears του 2002», ανέφερε η μακροχρόνια διάσημη nail artist της Blake Lively, σε δελτίο τύπου. «Εμπνευστήκαμε από το throwback σε μια τόσο κλασική εμφάνιση από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 και τα νύχια παρουσίαζαν το απόλυτο σύμβολο της αναγέννησης: τον προστάτη των κήπων, την πεταλούδα». Σύμφωνα με την Gerstein, οι πεταλούδες και οι floral λεπτομέρειες προστέθηκαν από την ίδια την Blake.

blake lively nailss 6da29

Τελευταία τροποποίηση στις 10.08.2024 - 22:35