Glazed pedicure: Η λαμπερή τάση πεντικιούρ που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Glazed pedicure: Η λαμπερή τάση πεντικιούρ που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το πεντικιούρ που αναδεικνύει ονειρικά την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Μπορεί όποτε ακούμε την λέξη «glazed» να μας έρχεται η Hailey Bieber στο μυαλό, αλλά αυτή τι στιγμή πρόκειται για την πιο viral λέξη στον χώρο την ομορφιάς. Χρησιμοποιείται για να περιγράψει την εξαιρετικά λαμπερή, γυαλιστερή όψη σε μανικιούρ, επιδερμίδα, μαλλιά και μακιγιάζ. Και καθώς το πεντικιούρ είναι απαραίτητο το καλοκαίρι, δε μπορούσαμε να το αφήσουμε παραπομενένο (ούτε το glazed μπορεί). Το glazed pedicure είναι η πιο πρόσφατη τάση στα νύχια που αναμένεται να κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι.

Η πιο ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι

Όπως μπορεί να υποθέσεις, το glazed pedicure είναι παρόμοιο με το glazed manicure, προσφέροντας ένα πολύ απαλό χρώμα στα νύχια με μια λεπτή περλέ λάμψη και γυαλάδα που θυμίζει την έντονη φωτεινότητα της επιδερμίδας μετά την εφαρμογή των προϊόντων skincare. Στα glazed nails (είτε μανικιούρ είτε πεντικιούρ), αποφεύγονται τα έντονα χρώματα (όπως μπορντό, μπλε, φούξια) και επιλέγονται πολύ απαλές αποχρώσεις όπως εκρού, παστέλ ροζ, sheer nude με chrome λάμψη. Μας αρέσει γιατί είναι μια κομψή και κλασική επιλογή με ένα fun twist, κάνοντας το αποτέλεσμα ιδιαίτερο. Είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο και θέλεις ένα φυσικό, αλλά λαμπερό χρώμα.

{https://www.instagram.com/p/CtGp9PwMsNB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=10ef4c7f-95c8-4e6f-8951-5a6e3a22ed2c}

Πώς να το πετύχεις!

Πώς να το πετύχεις: Μοιάζει με τα pearly nails που μπορείς να κάνεις με ένα ιριδίζον βερνίκι, αλλά η λάμψη και το chrome εφέ επιτυγχάνονται με μια ειδική σκόνη. Γι' αυτό είναι καλύτερο να το αναθέσεις στην nail artist σου, όπου θα ζητήσεις ημιμόνιμο μανό, επιλέγοντας το χρώμα της βάσης που μπορεί να είναι λευκό, εκρού, απαλό ροζ, μπεζ, ή σομόν. Η σκόνη που θα εφαρμοστεί πάνω θα αλλάξει ελαφρώς την απόδοση του χρώματος και θα δώσει το επιθυμητό εφέ.

{https://www.tiktok.com/@sabrynasalmon/video/7151805676187159851?lang=el-GR&q=Glazed%20pedicure&t=1719402172210}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 14:53