Πώς θα κάνεις πεντικιούρ στο σπίτι για τέλεια άκρα

Πώς θα κάνεις πεντικιούρ στο σπίτι για τέλεια άκρα
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Ναι, μπορείς να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα στο πεντικιούρ σου ακόμα και αν το κάνεις μόνη σου στο σπίτι!

Καλοκαίρι σημαίνει ανοιχτά υποδήματα - πέδιλα, σαγιονάρες, mules και σανδάλια. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου, υπάρχει κάτι κοινό σε όλα: τα πόδια σου είναι εκτεθειμένα και δεν μπορούν να κρυφτούν οι ξηρές πτέρνες πίσω από κάλτσες και κλειστά παπούτσια. Για να διατηρήσεις τα πόδια σου απαλά και περιποιημένα, δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Με μερικά απλά βήματα, μπορείς να φροντίζεις τα

Μάθε πώς να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα στα πόδια από την άνεση του σπιτιού σου.

Μούλιασε τα πόδια σου

Ξεκίνησε με ένα χαλαρωτικό μούλιασμα των ποδιών σε ζεστό νερό, προσθέτοντας το αγαπημένο σου αφρόλουτρο. Extra tip: Πρόσθεσε άλατα για να κάνεις την εμπειρία πιο απολαυστική και να θυμίζει spa.

Απολέπιση

Μετά το μούλιασμα, κάνε απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα body scrub που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Έπειτα, τρίψτε τις πτέρνες και τα σημεία με σκληρό δέρμα με μια ράσπα ή ελαφρόπετρα.

Μάσκα ποδιών

Χρησιμοποίησε μια ειδική μάσκα ποδιών. Οι μάσκες αυτές συχνά έχουν τη μορφή κάλτσας, επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν βαθιά στο δέρμα.

Πετσάκια

Μην ξεχνάς το ειδικό λάδι νυχιών. Εφάρμοσέ το στα πετσάκια γύρω από τα νύχια για να τα μαλακώσεις, και στη συνέχεια σπρώξε τα απαλά προς τα πίσω με ένα ξυλάκι.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τα πόδια, όπως και για κάθε άλλο μέρος του σώματος. Χρησιμοποίησε καθημερινά μια κρέμα ποδιών για να διατηρείς το δέρμα σου απαλό και ενυδατωμένο, ιδίως τους χειμερινούς μήνες όταν τα πόδια σου είναι καλυμμένα με χοντρές κάλτσες και παπούτσια.

Βάψιμο νυχιών

Τέλος, έρχεται το πιο διασκεδαστικό μέρος: βάψιμο των νυχιών. Επέλεξε το αγαπημένο σου βερνίκι, δώσε σχήμα στα νύχια σου και εφάρμοσέ το. Δες πώς θα το κάνεις:

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2024 - 01:56