Τα πιο ανατρεπτικά χρώματα της σεζόν

04.10.2010
Το φθινόπωρο είναι συνήθως η ιδανική εποχή για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου και αυτό γιατί σηματοδοτεί το τέλος μιας νέας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Το φθινόπωρο είναι συνήθως η ιδανική εποχή για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου και αυτό γιατί σηματοδοτεί το τέλος μιας νέας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Επίλεξε το χρώμα αυτό που θα αναδείξει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και ανακάλυψε τη μαγεία του καινούργιου εαυτού με φόντο τα πιο ανατρεπτικά χρώματα της νέας σεζόν!

Γενικά: φέτος τα χρώματα που θα σε κερδίσουν έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι όσο πιο φυσικά γίνεται! Από το καστανό μέχρι το ξανθό οι ζεστές φυσικές αποχρώσεις είναι αυτές που ήρθαν για να μείνουν τουλάχιστον μια σεζόν.

Αν είσαι κοκκινομάλλα: οι ψυχρές αποχρώσεις το κόκκινου σε βάζουν φέτος στην καρδιά της μόδας ακόμη και να προτιμήσεις την ασφαλή λύση της ανταύγειας. Το φυσικό κόκκινο είναι ένα "γεμάτο" χρώμα που αξίζει να τολμήσεις για να είσαι όχι μόνο τρέντι αλλά και απόλυτα σέξι! Γενικά επειδή μιλάμε για ένα "δύσκολο" χρώμα φρόντισε να είσια προσεκτική στην απόχρωση που θα διαλέξεις.

Αν είσαι ξανθούλα: δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα! Το φυσικό ξανθό είναι αυτό που κάνει φέτος την απόλυτη θραύση και έτσι αυτό που μπορείς να κάνεις ειδικά αν τρελάθηκες στο οξυζενέ τα προηγούμενα χρόνια είναι να ποντάρεις στην αντίθεση με λίγες κρυφές ανταύγειες. Επένδυσε στο "βαθύ ξανθό" έτσι ώστε να το κρατήσεις όσο πιο φυσικό γίνεται σαν να γεννήθηκες με αυτό. Το σκούρο ξανθό είναι επίσης ένα πολύ γλυκό απόλυτα φυσικό χρώμα που θα σε κερδίσει αυτή τη σεζόν αλλά παίρνει και τη σκυτάλη από την πλατίνα που τάραξε πέρυσι τα νερά σου!

Αν είσαι καστανομάλλα: τότε είναι η εποχή σου! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το φυσικό σκούρο χρώμα σου σα βάση και να επενδύσεις σε φυσικές ανταύγειες ένα με δύο τόνους το πολύ πιο ανοιχτές. Τα φλασάκια είναι "κρυφές" ανταύγειες που σου χαρίζουν το παιχνίδισμα που θέλεις δημιουργώντας ένα απόλυτα φυσικό λουκ. Αν πας στο κομμωτήριο δεν αποκλείεται να σου προτείνουν να κάνεις ένα χρώμα τα μαλλιά σου και να περάσεις κρυφά φλασάκια που θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις ακτίνες του ήλιου όταν "ξανοίγουν" την τρίχα σου. Γενικά φρόντισε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται και δε μπορείς παρά να δικαιωθείς και να αποθεωθείς όπως σου αξίζει!

Τιπ: άφησε τις εκκεντρικές αλλαγές για μια άλλη στιγμή. Όχι μόνο γιατί θα είσαι εκτός μόδας αλλά και γιατί φέτος δε θα ταιριάζουν ούτε με το μακιγιάζ σου. Γενικά συνυπολόγισε ότι το natural look είναι μια τάση που κυριάρχησε φέτος στις πασαρέλες και δεν είναι δυνατόν να μην επηρεάσει και τα χρώματα των μαλλιών σου. τα μπλε, μωβ, πορτοκαλί δεν είναι χρώματα που μπορούν να απογειώσουν το στιλ γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις.

Από την Ελένη Αναστασάκη