Δέκα απλά καλοκαιρινά χτενίσματα (Μέρος Β')

02.07.2009
Και τώρα μέρος δεύτερο! Σε όποια κατηγορία μαλλιών και αν ανήκεις, υπάρχει λύση για εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Στο πρώτο

Και τώρα μέρος δεύτερο! Σε όποια κατηγορία μαλλιών και αν ανήκεις, υπάρχει λύση για εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Στο πρώτο μέρος, είδαμε κυρίως πιασμένα μαλλιά σε όλων των ειδών τους κότσους. Όσες από εσάς έχετε μακριά μαλλιά (ίσια ή σγουρά), δείτε πώς μπορείτε να είστε ξέγνοιαστες αλλά και πώς να έχετε τέλεια μαλλιά!

11. Αν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά, βούρτσισέ τα απλά και στις άκρες, γύρισε τη βούρτσα προς τα έξω. Μπορείς εναλλακτικά, να χρησιμοποιήσεις καυτά ρόλει μόνο για τις άκρες και για λίγη ώρα.

12. Για elegant λουκ, κάνε το εξής. Πάρε όλα τα μαλλιά σου από κάτω και σήκωσέ τα από τη μέσα μεριά. Θα φαίνονται σαν καρέ, ενώ στην πραγματικότητα θα τα έχεις στερεώσει με τσιμπιδάκια. Κομψό και ιδιαίτερο at the same time!

13. Αν έχεις σπαστά η σγουρά μαλλιά, πιάσε τα στο πλάι και δέσε τα με ένα λαστιχάκι που να ε΄χει πάνω λουλούδι. Εξωτικό στυλ σε 1 μόλις λεπτό!

14. Έχεις αντρικό κούρεμα; Δεν χρειάζεσαι καθόλου χρόνο για hair styling λοιπόν! Βάλε απλά λίγο τζελ για να τα φέρεις προς την πλευρά που θες. Με χωρίστρα στο πλάι, θα είναι πιο θηλυκό.

15. Αν έχεις αγορίστικο μαλλί, και θες να προσδώσεις μία σέξι πινελιά, βάλε μία στέκα ή μπαντάνα.

16. Αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά, ξέχασε το πιστολάκι για το καλοκαίρι. Άφησέ τα να αναπνεύσουν πιάνοντάς τα σε κότσο. Αν πετάνε μερικά μπουκλάκια, δεν πειράζει. Θα έχεις ένα φυσικό Αναγεννησιακό λουκ.

17. Οι περισσότερες γυναίκες διαθέτουν σπαστά μαλλιά (ούτε σγουρά ούτε ολόισια) και παραπονιούνται μονίμως ότι τα μαλλιά τους δεν έχουν προσωπικότητα. Στερέωσε όλα τα μαλλιά ψηλά με τσιμπιδάκια και άσε τις μπροστινές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου.

18. Τί πιο εύκολο και κοριτσίστικο από τη γαλλική κοτσίδα. Απλό και γρήγορο. Αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, ζήτησέ το από κάποια φίλη σου. Δεν μπορεί, κάποια θα το ξέρει!

19. Για τις πιο ανατρεπτικές, μια ωραία πρόταση είναι τα ράστα. Θα πρέπει να επισκεφθείς ειδικό για να τα κάνεις, αλλά μετά κρατάνε μέχρι και 2-3 μήνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσεις τί σημαίνει λούσιμο!

20. Τέλος, το ιδανικό hair styling είναι no styling! Το αλάτι της θάλασσας τους δίνει έναν ιδιαίτερο τύπο, γι αυτό άφησέ τα όπως είναι και το βράδυ στο μπαράκι του νησιού.