Δανάη Μιχαλάκη: Με το απόλυτο hair trend του φθινοπώρου - Step by step η εντυπωσιακή αλλαγή

Δανάη Μιχαλάκη: Με το απόλυτο hair trend του φθινοπώρου - Step by step η εντυπωσιακή αλλαγή
ΠΗΓΗ:@danae_michalaki
Η Δανάη Μιχαλάκη με curtain bangs και φιλαριστές άκρες είναι το inspo που έψαχνες για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου.

Η Δανάη Μιχαλάκη, γνωστή από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», αποφάσισε πρόσφατα να ανανεώσει το look της με ένα εντυπωσιακό κούρεμα. Η ηθοποιός, η οποία έχει τραβήξει τα βλέμματα όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για την κομψή της εμφάνιση (και την υπέροχη φωνή της), επέλεξε να κάνει μια φρέσκια αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, εμπιστεύτηκε τα μαλλιά της στον γνωστό κομμωτή Γιώργο Παυλάκη, ο οποίος της πρότεινε να υιοθετήσει τις δημοφιλείς curtain bangs και έντονα layers. Αυτό το νέο κούρεμα προσέδωσε στα μαλλιά της περισσότερη κίνηση και όγκο, ενώ τα curtain bangs πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπό της, τονίζοντας ιδιαίτερα τα καταγάλανα μάτια της.

Πριν την αλλαγή, η Δανάη είχε ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, αλλά τώρα, με τα φραντζάκια και τα έντονα layers, το πρόσωπό της αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο. Αυτή η επιλογή ταιριάζει απόλυτα με τη μίνιμαλ αισθητική που χαρακτηρίζει το στυλ της και είναι το sign που έψαχνες για να τολμήσεις και εσυ την αλλαγή που σκέφτεσαι οτι θες να κάνεις στα μαλλιά σου.

{https://www.instagram.com/p/C9DCIIVqz8k/}

Είναι η εποχή που όλες νιώθουμε την ανάγκη για μια μικρή αλλαγή. Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ένα νέο κούρεμα ή χρώμα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Πάρε παράδειγμα από τη Δανάη και τόλμησε κάτι διαφορετικό!

{https://www.instagram.com/p/C-5UNX2qvXf/}

Δες το βίντεο με όλη την αλλαγή!

{https://www.instagram.com/p/C-M85Dcofb6/}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 22:49