Οι αφέλειες είναι το απόλυτο hair trend που θα βλέπουμε παντού και το 2025

Οι αφέλειες είναι το απόλυτο hair trend που θα βλέπουμε παντού και το 2025
ΠΗΓΗ:@KAIAGERBER
Δες πώς θα υιοθετήσεις την τάση.

Οι αφέλειες έχουν γίνει το αγαπημένο κούρεμα για πολλές fashionistas στη Σκανδιναβία και φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να είναι in και για το 2025. Αυτό το κλασικό στιλ κουρέματος επιστρέφει δυναμικά κάθε σεζόν και υπόσχεται να αναδείξει τη γοητεία σου με ανανεωμένο στυλ.

Οι δρόμοι της Κοπεγχάγης, η πρωτεύουσα της μόδας στη Σκανδιναβία, είναι γεμάτοι με επιδραστικούς ανθρώπους όπως influencers, fashion editors και άλλους λάτρεις της μόδας που επιδεικνύουν μοναδικά στυλ. Στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης για την άνοιξη-καλοκαίρι 2025, τα catwalks και οι street style εμφανίσεις μας έδειξαν ποιες θα είναι οι κυριότερες τάσεις για την επόμενη χρονιά τόσο στον κόσμο της μόδας, όσο και της ομορφιάς.

Το απόλυτο hair trend

Οι αφέλειες επανέρχονται με πολλές παραλλαγές. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές, βρίσκουμε τις see-through bangs. Αυτές είναι λεπτές αφέλειες με αραιά κενά, δημιουργώντας ένα πιο ανάλαφρο και φυσικό look. Ιδανικές για μεγάλες επιφάνειες μετώπου, προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας και φρεσκάδας.

{https://www.tiktok.com/@saaraabadia/video/7191638653951593771?q=see-through%20bangs&t=1723936651371}

Αν το μέτωπό σου είναι μικρό ή στενό, μπορείς να επιλέξεις pixie bangs. Αυτές οι πολύ κοντές αφέλειες είναι ιδανικές για κοντά κουρέματα όπως το bob, προσφέροντας μια πιο edgy και δυναμική αίσθηση. Οι pixie bangs δίνουν ένα σέξι και ελαφρώς ανδρόγυνο στιλ, το οποίο μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Είτε επιλέξεις τις see-through bangs, είτε τις pixie bangs, το σίγουρο είναι ότι οι αφέλειες θα παραμείνουν ένα trend που αξίζει να δοκιμάσεις το 2025. Με την κατάλληλη επιλογή, μπορείς να ανανεώσεις το στυλ σου και να το κάνεις να ξεχωρίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2024 - 02:26