Ariel Winter: Μετά από 4 χρόνια ξανά έγινε το απόλυτο brunette girl

Ariel Winter: Μετά από 4 χρόνια ξανά έγινε το απόλυτο brunette girl
ΠΗΓΗ:@arielwinter
Και οι θαυμαστές το λατρεύουν.

Η Ariel Winter έγινε ξανά καστανή! Περισσότερα από τέσσερα χρόνια μετά την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της από σκούρο καστανό, σε πλατινέ ξανθό και έπειτα σε strawberry blonde, το οποίο φαίνεται να λάτρεψε αφού το διατήρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, η σταρ του Modern Family είναι και πάλι μελαχρινή.

Η Winter μας έδειξε την αλλαγή στο Instagram, μέσω ενός προωθητικού βίντεο. Το χρώμα των μαλλιών της πλέον είναι στην απόχρωση espresso brunette, όπου το μήκος τους φτάνει μέχρι τη μέση της πλάτης, στιλισμένα σε χαλαρές μπούκλες. Το βίντεο της Winter με τους σκύλους της είναι χαριτωμένο, αλλά οι θαυμαστές ήταν όλοι ενθουσιασμένοι για το χρώμα των μαλλιών της.

{https://www.instagram.com/reel/C9fc6tGvVyz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fda3ea78-0716-4d82-8dcc-820d711712a4}

«ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ DISNEY! Στην πραγματικότητα, ήδη έμοιαζες, αλλά όπως η Ariel πριν και η Rapunzel τώρα», έγραψε κάποιος. «ΝΑΙ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ! ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ALEX!!!», έγραψε ένας άλλος, αναφερόμενος στον χαρακτήρα της στο Modern Family, Alex Dunphy.

Μερικοί θαυμαστές πίστευαν ότι η επιστροφή στα σκούρα μαλλιά μπορεί να σηματοδοτεί την επανέναρξη του Modern Family. «Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις για μια επανένωση», εικάζει ένας. «Είμαι τόσο σίγουρος ότι έρχεται μια επανεκκίνηση...», σχολίασε ένας άλλος.

She's a brunette girl!

Η Winter δεν ανέφερε τίποτα για την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της στο βίντεο ή σε Instagram stories, οπότε όλα αυτά είναι εικασίες προς το παρόν, αλλά θα λέγαμε ψέματα αν τα μαλλιά αυτά δεν μας έδιναν μεγάλες αναδρομές στην Alex και στο Modern Family.

{https://www.instagram.com/p/C5q0iJ7L4cn/}

Κατά τη διάρκεια της εποχής της στο Modern Family, η Winter συχνά άλλαζε το χρώμα των μαλλιών της από το μελαχρινό της Alex Dunphy σε φωτεινό κόκκινο ή ξανθό, κατά τη διάρκεια διαλειμμάτων από τα γυρίσματα, αλλά το χρώμα του χαλκού ήταν σίγουρα το αγαπημένο της. Θα παραμείνει μελαχρινή, ή είναι απλά μια προσωρινή αλλαγή;

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2024 - 12:38