Rihanna: Πιο cute απο ποτέ με το hairstyle που επέλεξε για την νέα της καμπάνια

Rihanna: Πιο cute απο ποτέ με το hairstyle που επέλεξε για την νέα της καμπάνια
ΠΗΓΗ: AP NEWSROOM
Με κόκκινα φιογκάκια και άσπρα hair clips με φιόγκους «διακόμησε» η Rihanna τα girly κοτσιδάκια της!

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι λέξεις «Rihanna» και «κοτσίδες» θα περιλαμβάνονταν στην ίδια πρόταση, αλλά να που βρισκόμαστε. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η τραγουδίστρια είναι fan των αλλαγών και δεν φοβάται να πειραματιστεί με νέα looks. Με αφορμή την τελευταία της καμπάνια, Fenty x Puma Phatty Creeper, η Rihanna μας θυμίζει πόσο cute είναι οι girly κοτσίδες.

Πριν μερικές ημέρες, η Rihanna δημοσίευσε ένα βίντεο της νέας καμπάνιας στο Instagram της. Σε αυτό βλέπουμε «παιδιά» με boring ύφος σε μια τάξη που ανταλλάσσουν σημειώματα (με την εξαιρετική Anjelica Houston ως δασκάλα) μέχρι που τελικά φτάνουν στη Rihanna, η οποία φυσάει μια τσιχλόφουσκα.

Η Rihanna πιο cute από ποτέ!

Το σημείωμα γράφει «Η Rihanna αγαπάει τα Creeper Phatty», ανακοινώνοντας τις νέες μαύρες και κόκκινες χρωματικές εκδόσεις του παπουτσιού. Για τη φωτογράφηση με θέμα back to school, η 36χρονη έχει επιλέξει το πιο cute hairstyle, κοτσίδες διακοσμημένες με κορδέλες και hair clips.

{https://www.instagram.com/p/C9SPmp4OVsq/?img_index=1}

Ακολουθώντας το school theme, η Rihanna είναι ντυμένη σαν μια edgy editorial μαθήτρια, φορώντας ένα λευκό oversized πουκάμισο, κόκκινα Phatty Creepers, και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε δύο κοτσίδες. Το όλο concept μας θυμίζει και λίγο Britney Spears στο Baby one more time!

{https://www.tiktok.com/@rihanna/video/7390382142624140586?lang=el-GR}

Για το μακιγιάζ, η RiRi επέλεξε ένα απαλό look με σαμπανιζέ σκιά ματιών και μια μπρονζέ, λαμπερή επιδερμίδα. Τα νύχια της έπαιξαν επίσης το ρόλο της μαθήτριας. Σε τετράγωνο σχήμα, το nail art της εμπεριέχει κολεγιακές ρίγες σε σκούρο πράσινο, μπορντό, ναυτικό μπλε και χρυσό.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2024 - 14:29