Αsh blonde: Δοκίμασε στα μαλλιά σου τη σταχτί απόχρωση που είναι το μεγαλυτερο trend του χειμώνα

26.11.2020
Αsh blonde: Δοκίμασε στα μαλλιά σου τη σταχτί απόχρωση που είναι το μεγαλυτερο trend του χειμώνα
Mε τόσες πολλές αποχρώσεις του ξανθού να διαλέξεις, είναι δύσκολο να καταλήξεις μόνο με μια. Αλλά σου έχουμε καλά νέα! Εάν έχεις δοκιμάσει κάθε ξανθιά απόχρωση, αλλά δεν έχεις ξεφύγει από αυτές τις ζεστές, χρυσές-ξανθές αποχρώσεις, ήρθε η ώρα να προσθέσεις το ash-blonde (το σταχτί χρώμα) το οποίο κατακτά σιγά σιγά την πρώτη θέση στη λίστα των trend βαφών μαλλιών και μάλλον θα πρέπει να το δοκιμάσεις το συντομότερο δυνατόν.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ξανθού και ash blonde;

Το ξανθό είναι μια πολύ ευρεία κατηγορία που περιλαμβάνει πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. To ξανθό σταχτί είναι μια από τις εν λόγω ξανθές αποχρώσεις και εντοπίζεται εύκολα από τις μπλε και βιολετί αποχρώσεις της που μιμούνται ένα ασημί ή γκρι τόνο, όπως εξηγεί στο Cosmopolitan η Kim Bonondona, hair colorist του Mane Champagne Studio στη Νέα Υόρκη. Αλλά δεν υπάρχει μόνο μια απόχρωση ξανθού σταχτί! Οι ash blonde αποχρώσεις μπορούν να ποικίλλουν από ένα πιο σκούρο ασημί-γκρι σε λευκό ξανθό με μαργαριταρένιους τόνους ανάμεσα.

Λευκόξανθο σταχτί (White Ash Blonde)

Τα χρυσά ξανθά μαλλιά περιέχουν έναν πολύ κίτρινο και πολύ ζεστό τόνο, αλλά βλέπεις κάτι τέτοιο εδώ; Όχι. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η λευκή ξανθιά λευκή πλατίνα έχει όλους τους ωραίους τόνους και κανένα χάλκινο.

Ξανθό της βανίλιας (Vanilla Blonde)

Eίναι τόσο ωραίο όπως το σταχτί ξανθό της τέφρας. Δεν είναι όμως εύκολο να το συντηρήσεις. Η Bonondona λέει επειδή είναι μια από τις ανοιχτές αποχρώσεις, εξασθενεί γρηγορότερα - αλλά φαίνεται πολύ ωραίο όσο διαρκεί.

Φυσικό ξανθό σταχτί (Νatural Ash Blonde)

Αν και είναι τόσο ωραίο όσο οι extreme αποχρώσεις της τέφρας, τα μεταλλικά χρώματα δεν φαίνονται ακριβώς φυσικά. Δοκίμασε αυτό το ωχρό, ξανθό look εάν θέλεις κάτι που θα μπορούσε να μοιάζει με το πραγματικό χρώμα των μαλλιών σου.

Ξανθό πλατινέ σταχτί (Platinum Ash Blonde)

Εκτός από το να γεμίζεις μωβ σαμπουάν, όταν ανοίξουν τα κομμωτήρια μπορείς να τα επισκεφτείς για ένα τόνερ για να ανανεώσεις το χρώμα και να σβήσεις τυχόν κιτρινάδες που εμφανίζονται καθώς εξασθενεί η απόχρωση.

Ασημί ξανθό (Silvery Blonde)

Είσαι ανάμεσα σε ένα γκρι χρώμα ή ένα ξανθό; Κάνε και τα δύο! Ενημέρωσε τον κομμωτή σου για αυτό που θες και θα δημιουργήσει έναν συνδυασμό με τόνερ για να σου δώσει την ακριβή απόχρωση που θέλεις.