5 καλοκαιρινά χτενίσματα που αντέχουν για ώρες τη ζέστη

30.05.2020
5 καλοκαιρινά χτενίσματα που αντέχουν για ώρες τη ζέστη
Tώρα που βγήκαμε από την καραντίνα ποιος μας πιάνει. Και είναι λογικό να σκέφτεσαι το καλοκαιρινό στυλ που θες να δώσεις στα μαλλιά σου! Και αυτό που θέλεις είναι να μην ξοδέψεις λεφτά στα κομμωτήρια για ένα look, που το πιθανότερο είναι ο ιδρώτας, η ζέστη και η υγρασία να το καταστρέψουν αμέσως. Δεδομένου ότι εξακολουθείς να θέλεις να φαίνεσαι όμορφη αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να χάνεις εντελώς το χρόνο σου σε ένα χτένισμα που θα πέσει 10 λεπτά αργότερα, είναι σημαντικό να βρεις μια εμφάνιση που να λειτουργεί με τη θερινή ζέστη. Παρακάτω μπορείς να δεις 5 χτενίσματα που βρήκαμε στο instagram τα οποία θα αντέξουν όλη την ημέρα, ακόμα και όταν η θερμοκρασία θα ανέβει πολύ. Κράτησε αυτά τα εύκολα χτενίσματα του καλοκαιριού και βάλε τα στο νου σου για την επόμενη φορά που η θερμοκρασία θα ανέβει αντί να πας να κόψεις τα μαλλιά σου.

Λείος καλοκαιρινός κότσος

Θέλεις να μην κολλάνε τα μαλλιά σου πίσω από το λαιμό σου με τη ζέστη, αλλά δεν θες να τα κάνεις και έναν απλό κότσο; Επίλεξε αυτόν τον κομψό κότσο της Dua Lipa για ένα εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα. Για να αποφύγεις τα σπρέι, χρησιμοποίησε ένα αφρώδες τζελ μαλλιών που θα κρατήσει τα μαλλιά σου και θα τα κάνει να φαίνονται πολύ λαμπερά.

Κυματιστό χτένισμα (σαν να βγήκες από τη θάλασσα)

Κάνε κυματιστά τα μαλλιά σου για να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι, ένα ελαφρώς ατημέλητο look, στιλ I woke up like this. Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για μπούκλες για να κάνεις τα κύματα και στη συνέχεια ψέκασε τις τούφες με νερό θαλασσινού αλατιού και τρίψε τα μαλλιά σου για επιπλέον όγκο.

Φράντζες από πλεξούδες στο πρόσωπο

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε λιγότερο από 10 λεπτά – ψέκασε λίγο σπρέι διαμόρφωσης στα μαλλιά σου, τρίψε τα και πλέξε τα δύο μπροστινά κομμάτια των μαλλιών σου για μια χαριτωμένη, παιχνιδιάρικη εμφάνιση που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

To bob καρέ με τσιμπιδάκια

Οι μπούκλες και η υγρασία μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου με μερικά χαριτωμένα αξεσουάρ ... Σταύρωσε (ή πλέξε) τα τσιμπιδάκια σου σε ένα δροσερό μοτίβο, όπως φαίνεται εδώ στη φωτογραφία, για να κρατήσεις έξω από το πρόσωπό σου τα μαλλιά που δεν χρειάζεσαι.

Μια μπαντάνα θα κάνει τη διαφορά

Η αλήθεια είναι ότι μόνο η σκέψη ενός μαντηλιού στο λαιμό με τόση ζέστη καλοκαιριάτικα δεν σε τρελαίνει αλλά τι θα έλεγες αν το έδενες, πάνω στα μαλλιά σου όπως σε αυτό το εύκολο χτένισμα; Όμορφο και πρακτικό! Συμφωνείς;