Εκθαμβωτικά μαλλάκια σαν της Jlo

21.07.2011
Θαυμάζεις τα μαλλάκια της Τζένιφερ Λόπεζ όποιο στιλ και να έχουν αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το μυστικό της; Σε κότσο, αλογοουρά

Θαυμάζεις τα μαλλάκια της Τζένιφερ Λόπεζ όποιο στιλ και να έχουν αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το μυστικό της; Σε κότσο, αλογοουρά ή απλά ίσια κάτω η Λόπεζ έχει εντυπωσιακά μαλλιά που αν διαβάσεις παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο για να τα πετύχεις εύκολα και απλά.

Και σου έκανε ένα μαλλί σαν της Jlo: κάθε πότε βάφει το μαλλάκι της η Τζένιφερ! Η απάντηση είναι κάθε δύο εβδομάδες αφού από τα 23 της είχε άσπρες τρίχες! «Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχαν από πολύ μικρή ηλικία γκρίζα μαλλιά και το ίδιο έγινε και με εμένα, στα 23 μου», όπως εξομολογήθηκε η ίδια στο ραδιοφωνικό σταθμό «US radio station». Μόλις άρχισε λοιπόν τις ταινίες , έκαναν την εμφάνιση τους και τα γκρίζα λόγω της πίεσης και του στρες.

Ίσιο-πρόκα: το ίσιο μαλλάκι πάντα είχε τη χάρη του αλλά όταν το βλέπεις στη Λόπεζ νιώθεις ότι το θέλεις και εσύ; Τότε δεν έχεις παρά να το κάνεις όπως η Τζένιφερ και αφού στεγνώσεις τα μαλλάκια σου να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τρείς ενότητες. Μετά με το εργαλείο ισιώματος πιάσε μία-μία τούφα χωριστά και άρχισε νε ισιώνεις μέχρι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Τιπ: για να διατηρήσεις το χτένισμα πολύ περισσότερο άπλωσε ένα σέρουμ ή τζελ ενώ μην ξεχάσεις με τίποτα τη λακ για να "σφραγίσεις" το αποτέλεσμα.

Οι ανάλαφρες μπούκλες: ένα χτένισμα που σου ταιριάζει ειδικά τώρα το καλοκαίρι αφού είναι το απόλυτο στιλ παραλίας, είναι εύκολο και γρήγορο για να το πετύχεις όπως η Τζένιφερ και να κλέψεις τα φλας!

Πώς θα το πετύχεις: το ψαλίδι για τις μπούκλες γίνεται το αγαπημένο σου εργαλείο στάιλινγκ