Κοτσίδα-ψαροκόκαλο & πώς θα την πετύχεις!

17.01.2015
Η Imogen αγαπάει τις κοτσίδες! Η δημιουργός του blog FoxyLocksExtensions σου δείχνει πώς θα πετύχεις την πιο εντυπωσιακή κοτσίδα που έχει μαγέψει τις απανταχού σταρ!

Η Imogen αγαπάει τις κοτσίδες! Η δημιουργός του blog FoxyLocksExtensions σου δείχνει πώς θα πετύχεις την πιο εντυπωσιακή κοτσίδα που έχει μαγέψει τις απανταχού σταρ! Και αν νομίζεις ότι θα σου πάρει αιώνες να πετύχεις την εντυπωσιακή αυτή κοτσίδα τότε κάνεις λάθος! Η Imogen χρειάστηκε μόλις 15 λεπτάκια και όπως θα δεις και μόνη σου, μόλις μάθεις τα κόλπα θα είσαι κι εσύ έτοιμη να εντυπωσιάσεις στο πι και φι!

Λίγα λόγια για την κοτσίδα-ψαροκόκαλο: το απόλυτο τρεντ στα μαλλιά που μας έχει ήδη κερδίσει από την περσινή σεζόν, είναι εμπνευσμένο από τη θάλασσα και πήρε αυτό το όνομα αφού μοιάζει πολύ με σκελετό ψαριού. Είναι το ιδανικό χτένισμα μακριά και ημίμακρα μαλλιά και δείχνει καλύτερα αν είναι ισιωμένα. Άσε την δικιά σου να πέφτει πίσω ή φέρε την στο πλάι και θα καταλάβεις αμέσως γιατί η κοτσίδα-ψαροκόκκαλο είναι από τις αγαπημένες επιλογές των σταρ αυτή τη σεζόν!

Για να πετύχεις το λουκ που τραβήξει τα βλέμματα δεν έχεις παρά να πατήσεις play και να αρχίσεις το πλέξιμο!