Τα στιλ-μαγνήτες για σόλο Βαλεντίνες

14.02.2011
Η μεγάλη μέρα έφτασε και εσύ να τι να σχεδιάζεις πώς θα φτιάξεις τα μαλλάκια σου για να βγεις με το αγόρι σου, σου έρχεται να κουρευτείς γουλί γιατί απλά δεν έχεις αγόρι για να γιορτάσεις! Και κάθεσαι και σκας;

Η μεγάλη μέρα έφτασε και εσύ να τι να σχεδιάζεις πώς θα φτιάξεις τα μαλλάκια σου για να βγεις με το αγόρι σου, σου έρχεται να κουρευτείς γουλί γιατί απλά δεν έχεις αγόρι για να γιορτάσεις! Και κάθεσαι και σκας; Φτιάξε τα μαλλάκια σου στα πιο εντυπωσιακά στιλ και βγες να το κάψεις με τις single κολλητές! Μέχρι να περάσει η μέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις "μαζέψει" αρκετά τηλέφωνα εν δυνάμει αγοριών και γιατί όχι δεν αποκλείεται να τον βρεις το ίδιο βράδυ!

Τα χρώματα που θα τον κάνουν να έρθει κοντά σου: το ξανθό αναμφισβήτητα είναι αυτό το χρώμα που θα τον κάνει να έρθει να σου μιλήσει. Είτε κάθεσαι στο μπαρ είτε είστε στην ίδια παρέα δε μπορεί να αντισταθεί στην ξανθιά σου κόμη. Το πλατινέ λέει για εσένα ότι δε φοβάσαι να περάσεις και τα όρια του εκκεντρικού ενώ οι αποχρώσεις του χρυσού-ξανθού του δίνουν την αίσθηση ότι είσαι γλυκιά σαν…αμαρτία! Το κόκκινο σε όλες του τις διακυμάνσεις είναι ένα χρώμα που θεωρείται φλογερό και σέξι ενώ το καστανό ξυπνά τα βαθιά του ένστικτα αφού είναι το πιο μυστηριώδες χρώμα της χρωματικής παλέτας. Οι ανταύγειες από την άλλη που σου χαρίζουν παιχνιδιάρικο στιλ του δίνουν διφορούμενα μηνύματα αφού του περνάνε σίγουρα το μήνυμα ότι σου αρέσει το φλερτ και του δίνει μια ώθηση να σηκωθεί από την καρέκλα του.

Το μακρύ και μοιραίο: είναι πάντα πόλος έλξης για τα αδέσμευτα αρσενικά που θέλουν να βρουν μια αγκαλιά να κουρνιάσουν και να χαθούν στα μαλλιά σου. Άφησε τα μαλλάκια σου μακριά να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους και να είσαι σίγουρη ότι κανείς δε θα σου αντισταθεί. Χάιδευε τα απαλά και στριφογύρισε κάνα δυο τούφες χωρίς να το παρακάνεις.

Προσοχή: το ξύσιμο του κεφαλιού λες και είσαι ξαδέρφη της τσίτα θα τον κάνει να φύγει χιλιόμετρα όσο μοιραία και να δείχνεις από μακριά μετά το τρίτο ποτό.

Το κοντό και ωραίο: το κοντό είναι σέξι αρκεί να μην έχεις κιλάκια παραπάνω που "δείχνουν" στο πρόσωπο σου! Καρέ μακρύ ή κοντό ή κοντό αγορίστικο είναι κουρέματα που σου χαρίζουν τύπο και σε βοηθούν να αλλάξεις στιλ απλά επειδή αυτή τη μέρα είσαι επιρρεπής στις αλλαγές φρόντισε να το έχεις προηγουμένως σκεφτεί καλά πριν πεις στον κομμωτή να πιάσει ανά χείρας το ψαλίδι!

Προσοχή: μην κόψεις κοντό το μαλλάκι σου το ίδιο βράδυ και καταλήξεις να πίνεις βότκα στο σπίτι της κολλητής κλαίγοντας η μία στον ώμο της άλλης του Αγ. Βαλεντίνου για τους λάθος λόγους, το παν είναι να είσαι εκτός σπιτιού!

Ίσια μακριά μαλλάκια: για να σε παρακαλάει σαν τρελός να τα ξαναπείτε! Τι πιο σέξι σε μια γυναίκα από τα ίσια-πρόκα μαλλάκια; Αφού ισιώσεις τέλεια τα μαλλάκια σου φόρεσε το πιο σέξι σου χαμόγελο και κάτσε αναπαυτικά στο μπαρ. Τίναξε τα με χάρη προς τα πίσω και δώσε του το πράσινο φως να σε πλησιάσει. Θα το κάνει σε χρόνο dt. Φρόντισε το μαλλάκι σου να είναι "καθαρό" από ψαλίδα και να δείχνει όσο πιο υγιές και λαμπερό γίνεται και θα πίνει νερό στο όνομα σου στο άψε-σβήσε!

Τα κάναμε μπούκλες: οι μπούκλες είναι ένα ανάλαφρο και μοιραίο στιλ που μπορεί να του ανοίγει μια πορτούλα από μακριά αλλά ξέρει ότι από κοντά μπορεί να αρχίσεις να του απαγγέλεις ερωτικά ποιήματα. Με άλλα λόγια είναι ένα πολύ ρομαντικό στιλ που μπορεί να γίνει πιο σέξι με το ανάλογο ντύσιμο και μακιγιάζ και να απογειώσει τη δημοτικότητα σου στους θαμώνες!

Τόλμησε να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και με τη βοήθεια του μεγαλύτερου όπλου σου- των μαλλιών σου- γίνε η πιο σέξι σόλο ( όχι για πολύ) Βαλεντίνα!

Από την Ελένη Αναστασάκη