Γοήτευσε με τα "χρυσά" χτενίσματα των σταρ

31.01.2011
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε πιάνει η τάση να αλλάξεις τα μαλλάκι σου; Δεν είναι τίποτα πλά υποφέρεις από βαριά Χρυσσο-σφαρίτιδα κατά την οποία σε πιάνει μια ακατάπαυστη ανάγκη να αντιγράψεις τα χτενίσματα που σου άρεσαν στις Χρυσές Σφαίρες.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε πιάνει η τάση να αλλάξεις τα μαλλάκι σου; Δεν είναι τίποτα πλά υποφέρεις από βαριά Χρυσσο-σφαρίτιδα κατά την οποία σε πιάνει μια ακατάπαυστη ανάγκη να αντιγράψεις τα χτενίσματα που σου άρεσαν στις Χρυσές Σφαίρες. Ρίξε μια ματιά στα διάσημα χτενίσματα που μας έκλεψαν την καρδιά και ακολούθησε το παράδειγμα τους γοητεύοντας τα πλήθη!

Το αιώνιο δίλημμα: ανάλαφρες μπούκλες ή κότσος, ίσια ή σγουρά, πιασμένα ή ανάλαφρα να πέφτουν εσύ αποφασίζεις ποιο δρόμο θα διαλέξεις και εν τέλει η απόφαση ποια θα είναι η σωστή!

Κότσο λέω και κλαίω: ψηλός ή χαμηλός , σφιχτός ή χαλαρός ο κότσος κερδίζει πάντα στο κόκκινο χαλί αλλά και στις γκλάμουρ εμφανίσεις σου. άνεση, κομψότητα, φινέτσα όλα σε ένα υπέροχο κότσο που γίνεται το αγαπημένο σου χτένισμα και δηλώνει για εσένα ότι δε φοβάσαι να δείξεις το προσωπάκι σου. Το σινιόν ή ο κότσος με ένταση στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλά Σκάρλετ Γιόχανσον είναι χτενίσματα που είναι απλά και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακά. Έχει πάρτι η κολλητή και δεν ξέρεις τι να κάνεις τα μαλλάκια σου; Κότσος και πάλι κότσος είναι η απάντηση!

Ρομαντισμός όπως λέμε ανάλαφρη μπούκλα: η ανάλαφρη μπούκλα που πέφτει χαλαρά στους ώμους ειδικά να έχεις μακρύ μαλλάκι είναι ότι πρέπει για εσένα που θέλεις να αναδείξεις τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου με κάθε τρόπο. Το ψαλίδι για τις μπούκλες ή το αλουμινόχαρτο με ζεστό αέρα είναι τα σύνεργα σου για να πετύχεις το λουκ. Αν θέλεις ακόμη πιο διακριτικό αποτέλεσμα ξεκίνα να γυρνάς από το ύψος του αυτιού και το αποτέλεσμα θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα.

Αφέλειες και ξανάνιωσες: η Ολίβια Γουάιλντ είπε ναι στις αφέλειες και η Σάντρα Μπούλοκ στη φράντζα και τι πέτυχαν; Μα να αλλάξουν τελείως πρόσωπο. Ακολούθησε το παράδειγμα τους αν θέλεις να κάνει μια αλλαγή και να τραβήξεις με ευκολία τα βλέμματα.

Κάν'το μόνη σου: θέλεις μοδάτες αφέλειες και δεν θέλεις να δώσεις μια περιουσία στο κομμωτήριο; Αφού λούσεις και στεγνώσεις τα μαλλάκια σου χτένισε τα όλα προς τα πίσω .Ξεκίνα από το σημείο των μαλλιών πάνω από τους κροτάφους και κάνε μια χωρίστρα από κάθε πλευρά με κατεύθυνση προς το κέντρο του κεφαλιού και στη συνέχεια φέρε μπροστά την τούφα που έφτιαξες και άρχισε να τη στρίβεις μέχρι να γίνει είναι αρκετά σφιχτό κοτσιδάκι και κόψε!

Αλογο-ουρά: όπως η Τζένιφερ Λόπεζ έπιασε το μαλλάκι της όλο πίσω και χαμογελάει με περηφάνια πιάσε και εσύ τα μαλλάκια σου όλα πίσω σε ψηλή αλογουρά και άφησε το προσωπάκι σου σε κοινή θέα. Στερέωσε με ένα λαστιχάκι ή ακόμη καλύτερα με ένα πιαστράκι-κόσμημα και θα συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα!

Από την Ελένη Αναστασάκη