Δείξε σαν τοπ μόντελ!

19.02.2010
Ζηλεύεις τα μοντέλα της πασαρέλας και θα ήθελες να μάθεις τα μυστικά τους; Μάθε πώς μπορείς σε κάθε σου βήμα να αποπνέεις τη λάμψη και την ομορφιά των μοντέλων!

Ζηλεύεις τα μοντέλα της πασαρέλας και θα ήθελες να μάθεις τα μυστικά τους; Μάθε πώς μπορείς σε κάθε σου βήμα να αποπνέεις τη λάμψη και την ομορφιά των μοντέλων!

Γίνε η μέηκ-απ artist του εαυτού σου: όπως ξέρεις το μέηκ-απ είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη που σε βοηθάει να δείχνεις ακόμη πιο κούκλα! Μπορείς να μεταμορφωθείς ανάλογα με το μακιγιάζ σου, αν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ. Και επειδή όλα ξεκινούν από την έρευνα, ρίξε μια ματιά στα περιοδικά μόδας για να παίρνεις ιδέες αλλά και να πειραματίζεσαι με διαφορετικά λουκ , έτσι ώστε να βρεις αυτό ή αυτά που σου ταιριάζουν και τελειοποίησε τα! Μην ξεχνάς ότι το να ξέρεις να βάφεσαι επαγγελματικά είναι το Α και το Ω αν θέλεις να είσαι κούκλα σα μοντέλο!

Τρέντι και όποιος αντέξει: όπως τα ρούχα έτσι και το μακιγιάζ σου πρέπει να δένει αρμονικά και ένα έχει ένα στιλ! Ρομαντικό ή γκόθικ, ‘80’s ή smokey eyes ότι και αν διαλέξεις φρόντισε το μακιγιάζ των ματιών να ταιριάζει με αυτό των χειλιών έτσι ώστε να υπάρχει μια αρμονία στο μακιγιάζ σου! Φρόντισε να μάθεις τα πάντα για τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς, τόσο για τα μάτια όσο και για τα χείλη σου και δώσε έμφαση στο στιλ σου με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Καταπολέμησε όσο γίνεται τα ψεγάδια σου: όταν βλέπεις ένα μοντέλο αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι και εσύ έτσι; Κατάλαβε λοιπόν ότι τα μοντέλα δεν είναι θεές και εσύ αδερφή του Κουασιμόδου, απλά εκείνες φροντίζουν τον εαυτό τους με τα κατάλληλα προϊόντα! Μπορεί τα μοντέλα να έχουν πάνω από το κεφάλι τους πολλούς αισθητικούς, μακιγιέρ, στιλίστες, γυμναστές κ.λ.π. , αλλά εσύ δεν έχεις ανάγκη από τους επαγγελματίες αφού μπορείς και μόνη σου να τα καταφέρεις:

Α. Φρόντισε να έχεις τα νυχάκια σου περιποιημένα και βαμμένα και ακόμη και αν δεν προλαβαίνεις φρόντισε να έχεις περάσει τουλάχιστον μια βάση!

Β. Μην παραμελείς τα πόδια σου! Επειδή είναι χειμώνας δε σημαίνει ότι πρέπει να βγάλεις από το λεξιλόγιο σου τη λέξη πεντικιούρ, γιατί ποτέ δεν ξέρει πότε μπορεί να χρειαστεί να δείξεις τα ποδαράκι σου όπως για παράδειγμα άμα βγάλεις τα παπούτσια σου για να χορέψεις μέχρι τελικής πτώσης!

Γ. Οι απαλοί και περιποιημένοι αγκώνες και τα ενυδατωμένα γόνατα είναι όσο σημαντικός είναι για την εμφάνιση σου ο συνδυασμός ζώνης- παπουτσιών!

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου: δεν είπαμε να γίνεις τρελή με τον καθρέφτη σου ,αλλά φρόντισε να διατηρείς μια πολύ καλή σχέση μαζί του! Φρόντισε την επιδερμίδα σου, το μακιγιάζ σου να είναι πάντα περιποιημένο , γιατί όσο να πεις η σκιά που έχει χάσει το χρώμα της και τα μισοβαμμένα νύχια δεν ταιριάζουν σε ένα τοπ μόντελ! Ανακάλυψε τον εαυτό σου και θα είσαι πολύ πιο ωραία από τα μοντέλα! Και μην ξεχνάς να χαμογελάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συγκεντρώσεις όλα τα φλας επάνω σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη