Το πιο τρέντι μακιγιάζ της παραμονής

31.12.2009
Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε βρίσκει σε ένα χάος να προσπαθείς μάταια να βρεις την κατάλληλη σκιά που θα μείνει όλο το βράδυ στα μάτια σου; Μη χάνεις άσκοπα χρόνο! Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο τρέντι μακιγιάζ για τη μεγάλη βραδιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα χρονιά θα σε βρει πιο κούκλα από ποτέ!

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε βρίσκει σε ένα χάος να προσπαθείς μάταια να βρεις την κατάλληλη σκιά που θα μείνει όλο το βράδυ στα μάτια σου; Μη χάνεις άσκοπα χρόνο! Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο τρέντι μακιγιάζ για τη μεγάλη βραδιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα χρονιά θα σε βρει πιο κούκλα από ποτέ!

Την ασημί σκιά σου και τα μάτια σου: η ασημί μεταλιζέ σκιά φτιάχτηκε για αυτή ακριβώς τη μέρα! Με όπλο σου την ασημί ή γκρι μεταλιζέ σκιά τα μάτια σου να είναι πιο αστραφτερά και από τα στολίδια του δέντρου αρκεί να την απλώσεις σε όλο το βλέφαρο!

Τα μοβ χείλη και μάγουλα σου: φέτος το μοβ είναι μόδα όχι μόδα στα ρούχα αλλά κυρίως στο μακιγιάζ! Πρόσθεσε μια μοβ πινελιά λιπ- γκλος στα χείλη σου που μπορεί ιδανικά να έχουν ροζ χρώμα και θα συγκεντρώσεις μόνο βλέμματα θαυμασμού! Εδικά οι γιορτές σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τη μαγεία του μοβ σε όλες του τις αποχρώσεις- από λιλά μέχρι σκούρο δαμασκηνί-δημιουργώντας ένα λουκ γεμάτο μυστήριο!

Πες ναι στο μολύβι ματιών: δώσε λίγη από τη λάμψη των γιορτών στο μακιγιάζ σου με το κατάλληλο λαμπερό μολύβι ματιών! Το ασημί μολύβι ματιών γίνεται ιδανικό για αυτή τη μέρα όπως και το λιλά, το απαλό ροζ ή ακόμη και το ροδακινί! Αν έχεις μεγάλα μάτια βάλε μολύβι πάνω και κάτω από τα μάτια ενώ αν έχεις σχετικά μικρά προτίμησε να βάλεις μολύβι μόνο στο επάνω μέρος. Βάλε το ασημί σου μολύβι ακόμη και πάνω από το κανονικό σου αι-λάινερ.

Τα φρύδια να είναι χοντρά: σύμφωνα με τις προσταγές της μόδας του μακιγιάζ! Το κατάλληλο φρύδι μεταμορφώνει τα μάτια σου και κατ’ επέκταση ολόκληρο το πρόσωπο σου. Γι’ αυτό μη βγάλεις πολύ λεπτά τα φρύδια σου αλλά αντίθετα άφησε τα να μεγαλώσουν, βούρτσισε τα και με μια πούδρα για τα φρύδια και ένα τζελ ειδικό για τα φρύδια δώσε στα -χοντρά- φρύδια σου το κατάλληλο σχήμα!

Νύχια μοβ: αυτή τη σεζόν το χρώμα των νυχιών σου γίνεται όλο και πιο σκούρο με το μοβ να κυριαρχεί στα περισσότερα χέρια! Μοβ, σκούρο καφέ, χρυσό και βαθύ πορτοκαλί θα δώσουν χρώμα στα νυχάκια σου το πιο γκλάμορους βράδυ της χρονιάς! Τόλμησε το μοβ στα νύχια σου σε όποια απόχρωση νομίζεις πως σου ταιριάζει καλύτερα και δε θα χάσεις!

Smokey μάτια μου, αχ μάτια μου: το μακιγιάζ που έχει την τιμητική του τη βραδιά του ρεβεγιόν δεν είναι άλλο από το smokey! Σε καφέ απόχρωση ή μοβ, τα μάτια σου την παραμονή δε μπορούν παρά να γίνουν "γατήσια"!

Τιπ: επειδή είναι γιορτές και θέλει σαν κάνεις τη διαφορά, επίλεξε να κάνεις τη γραμμή με ένα μολύβι όχι σε μαύρο αλλά σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα προτιμάς!

Δώσε έμφαση στις βλεφαρίδες: οι μεγάλες βλεφαρίδες επέστρεψαν για τουλάχιστον μια σεζόν και τώρα είναι η ώρα να υιοθετήσεις την πιο σούπερ τάση! Αντί να βάψεις τις δικές σου βλεφαρίδες επένδυσε σε ψεύτικες βλεφαρίδες που θα τονίσουν τα μάτια σου και είναι ιδανικές για τέτοιες περιπτώσεις, και μην ξεχνάς ότι το βράδυ του ρεβεγιόν όλα επιτρέπονται!

Χείλη για φίλημα: το ιδανικό κραγιόν για τη μεγάλη βραδιά είναι μια μίξη σκούρου ροζ με μοβ! Επίλεξε το ματ κραγιόν σου σε αυτή την απόχρωση και με το διάφανο λιπ-γκλος σου δώσε στα χείλη σου τη λάμψη που τους αξίζει! Αν πάλι θέλεις να συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα στα υπέροχα χείλη σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις μια πιο σκούρα απόχρωση του μοβ όπως το σκούρο δαμασκηνί και είσαι έτοιμη να μοιράσεις φιλιά!

Από την Ελένη Αναστασάκη