Τα μυστικά μακιγιάζ των σταρ

06.08.2010
Το μαγικό τους χέρι δίνει λάμψη, καλύπτει τις ατέλειες και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους. Ο λόγος για τους μακιγιέρ των επωνύμων, που γίνονται το alter ego τους! Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την εικόνα τους και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά που αναδεικνύουν την ομορφιά τους. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά των σταρ όπως μας τα εξομολογούνται οι μακιγιέρ τους και ακλούθησε τα και εσύ!

Το μαγικό τους χέρι δίνει λάμψη, καλύπτει τις ατέλειες και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους. Ο λόγος για τους μακιγιέρ των επωνύμων, που γίνονται το alter ego τους! Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την εικόνα τους και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά που αναδεικνύουν την ομορφιά τους. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά των σταρ όπως μας τα εξομολογούνται οι μακιγιέρ τους και ακλούθησε τα και εσύ!

Γιάννης Μιχαηλίδης: ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα στο επαγγελματικό μακιγιάζ που είχε την τύχη να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σοουμπίζ, έχει συνεργαστεί με την Άννα Βίσση η οποία όπως αποκαλύπτει δεν είναι φαν του στημένου στιλ τόσο στο βάψιμο όσο και στα μαλλιά, ενώ για την Τατιάνα τονίζει περισσότερο τις υπέροχες βλεφαρίδες της, μας αποκαλύπτει τα μυστικά τους! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα μυστικά των σταρ και γίνε ακόμη πιο εντυπωσιακή!

Άννα Βίσση: Όχι έντονα μάτια και χείλη: "Είναι ροκ και αυτό βγαίνει από μέσα της. Μπορεί να βγει έξω με ένα απλό T-shirt και να το κάνει στυλ. Εγώ της έκανα smokey μάτια με λίγο ανακατεμένα μαλλιά. Δεν θα της τόνιζα ποτέ και τα μάτια και τα χείλη. Θα μου άρεσε να της βάψω τα χείλη κατακόκκινα και τα μάτια να τα αφήσω άβαφτα τελείως, με λίγη μάσκαρα".

Τατιάνα Στεφανίδου: Σε φυσικές αποχρώσεις: "Έχει πάρα πολύ ωραία μάτια, οπότε τονίζουμε κυρίως τις βλεφαρίδες, βάζουμε ρουζ ροδαλό και γκλος στα χείλη στις αποχρώσεις του ροζ και του κοραλλί. Στην Τατιάνα δεν θα τόνιζα έντονα τα μάτια, εκτός και αν είχε κάποια βραδινή έξοδο, οπότε θα της έδινα ένα dramatic look" μιας και για το Γιάννη Μιχαηλίδη, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι πραγματική κούκλα, η πιο όμορφη παρουσιάστρια.

Έλενα Παπαρίζου: Όχι σκούρο χρώμα χειλιών :"Η Έλενα είναι αντράκι, έχει πολύ ωραία μάτια, όμως της πηγαίνει η κοριτσίστικη εικόνα. Εγώ δεν θα της έβαζα ποτέ σκούρο χρώμα στα χείλη. Θα τόνιζα τα μάτια, αλλά όχι απαραίτητα σε smokey look", μας είπε ο γνωστός μακιγιέρ.

Καίτη Γάρμπη: Με έμφαση στη βάση: "Με την Καίτη κάναμε εκείνα τα υπέροχα smokey μάτια. Άλλωστε, έχει πολύ ωραία μάτια και δίναμε έμφαση στη βάση".

Βίκυ Καγιά: Με ιδανικές γωνίες: "Έχει τις ιδανικές γωνίες στο πρόσωπο, οπότε βάζουμε μόνο λίγο ρουζ, μια καλή βάση κι εμένα μου αρέσει με smokey μακιγιάζ στα μάτια. Είναι λαμπερή και γράφει στο φακό" ενώ μπορεί να υιοθετήσει με άνεση όλα τα look που απαιτεί η δουλειά της, σύμφωνα με το Γιάννη Μιχαηλίδη!

Κάτια Ζυγούλη: Απλώς... πανέμορφη: "Στην Κάτια θα έκανα απλώς έναν ψεκασμό με evian! Είναι πανέμορφη και δεν χρειάζεται τίποτα. Της πάνε όλα τα look. Έχει όμορφα, μεγάλα μάτια, ένα παιδικό, αθώο ύφος, οπότε εγώ δεν θα της έκανα smokey τα μάτια της".

Δούκισσα Νομικού: Το απόλυτο θηλυκό: "Της πάνε όλα τα στυλ στο μακιγιάζ. Είναι πασπαρτού. Ότι και να της βάλεις μπορεί να το υποστηρίξει. Δεν θα μου άρεσε να τη δω με μεγαλίστικο στυλ. Ωστόσο, είναι καταπληκτική και πιστεύω ότι σε 5 χρόνια από τώρα θα είναι η πρώτη παρουσιάστρια στην Ελλάδα". Μετά τη δημοσιογράφο Μαρία Ένεζλη, που είναι η αγαπημένη του Γιάννη Μιχαηλίδη και, φυσικά, η μούσα του, ο γνωστός μακιγιέρ θεωρεί ότι η Δούκισσα Νομικού είναι το απόλυτο θηλυκό.

Ρούλα Κορομηλά: Η πρωτοπόρος: "Όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα, με τις παρουσιάστριες να βγαίνουν άβαφτες, με τη Ρούλα τα κάναμε 15 χρόνια πριν. Θυμάμαι που είχε εμφανιστεί άβαφτη, με μια πετσέτα στα μαλλιά και μπροστά στην κάμερα την κούρεψα. Στη Ρούλα ταιριάζει η φωτοσκίαση, το σχηματισμένο φρύδι, κάναμε έντονα μάτια με σκούρα γωνία, που δίνει ανοδική πορεία στο μάτι. Ήταν υπέροχη και ακομπλεξάριστη", μας είπε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Πάνος Καλλίτσης: είναι αυτός που χάρισε στην Ελένη Μενεγάκη την πιο κοντή κουπ, αλλάζοντας το look της τη φετινή σεζόν και μας μιλάει για τις πιο αγαπημένες μας σταρ αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους!

Ελεονώρα Μελέτη: Με ροκ χαρακτήρα: "Έχει εξαιρετικό πρόσωπο, μεγάλα μάτια, ωραίο στόμα και μπορεί να μεταμορφώνεται. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, το καρέ των ’60s και την εικόνα της γυναίκας των ’30s στις Γυναίκες της Χρονιάς". Φέτος με το κοντό μαλλί, έχει μοναδικό στυλ που ταιριάζει με το ροκ χαρακτήρα της.

Ελένη Μενεγάκη: Καλύτερα άβαφτη: "Είναι η μόνη γυναίκα που όταν τη βλέπω άβαφτη δεν θέλω να κάνω τίποτα στο πρόσωπό της. Φέτος της πρότεινα κάποια προϊόντα, της έδωσα κάποιες συμβουλές μακιγιάζ, γιατί, όπως ξέρετε, η Ελένη βάφεται μόνη της".

Παναγιώτα Βλαντή: Γυναίκα-χαμαιλέων: Το μακρύ ξανθό της Συλβί έγινε καστανόξανθο, για να ταιριάζει περισσότερο στο ρόλο της μπαλαρίνας. Η Παναγιώτα Βλαντή είναι γυναίκα-χαμαιλέοντας για το μακιγιέρ, που μπορεί να τη μεταμορφώσει από σέξι θηλυκό σε σούπερ chic αρχόντισσα.

Δέσποινα Βανδή: Έμφαση στα μάτια: Για 10 ολόκληρα χρόνια δούλεψαν και στην ουσία μεγάλωσαν μαζί. Αυτό μας εξομολογήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης, που γνώρισε τη Δέσποινα Βανδή όταν εκείνη είχε κοντό καρέ μαλλί ενώ δηλώνει πως: "Μου άρεσε να της σβήνω τα φρύδια, να γλυκαίνω τα κόκαλα, να της κάνω έντονα μάτια και να σβήνω το στόμα".

Χάρις Αλεξίου: Σε παστέλ αποχρώσεις: "Είναι μια συγκλονιστική προσωπικότητα. Τονίζω τις βλεφαρίδες της, χρησιμοποιώ παστέλ αποχρώσεις και κρεμώδη μεϊκάπ, τα οποία αναμειγνύω και το αποτέλεσμα είναι νεανικό και δροσερό. Βάζουμε κρεμώδες ρουζ, στις αποχρώσεις του μπρονζέ και του πορτοκαλοχρυσού. Καφέ-γκρι σκιές και, όπως λέει η ίδια, αίμα στο στόμα, δηλαδή ζουμερά γκλος".

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: η συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη του άνοιξε τις πόρτες στη Eurovision κι έτσι ο γνωστός μακιγιέρ έβαψε την Άνι Λόρακ, τον Ντίμα Μπιλάν, ενώ έχει επιμεληθεί για φωτογραφήσεις το μακιγιάζ του Ρομπέρτο Καβάλι και των D-squared, που είναι και προσωπικοί του φίλοι. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν η πρώτη του πελάτισσα, με την οποία συνεργάζονται 10 χρόνια. Μαζί είχαν υιοθετήσει το καρέ με τη φράντζα να πέφτει μπροστά ενώ μας μιλάει για τις δικές του διάσημες πελάτισσες αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φυσική ομορφιά: "Κάθε βδομάδα τολμάμε διαφορετικό στυλ στα μαλλιά. Στο μακιγιάζ τονίζουμε τα μάτια, βάζουμε λίγο γκλος στις αποχρώσεις του κοραλλί και του ροζ. Το μυστικό της είναι η πολλή μάσκαρα και μια γραμμή eye liner που μακραίνει το μάτι. Δεν της αρέσουν τα έντονα μάτια και τα έντονα χείλη. Θέλει απλά πράγματα".

Κατερίνα Καραβάτου: Όχι έντονα χείλη: "Κατ’ αρχήν της μακραίνω τα μαλλιά. Δεν της κάνω έντονα χείλη, ενώ για τα μάτια έχουμε δοκιμάσει διάφορα στυλ και της πηγαίνουν πολύ και τα smoky και τα λιγότερο τονισμένα. Έχουμε χημεία και περνάμε πολύ καλά".

Χριστίνα Λαμπίρη: Ηλιοκαμένο look: "Με άφηνε να κάνω ότι θέλω. Της έκανα έντονα μάτια με μπρονζέ βάση και ήμουν ο πρώτος που της έκοψα τα μαλλιά αφέλειες, που άρεσαν πολύ στον κόσμο".Το διάστημα που την έβαφε και για το Star είχε υιοθετήσει ένα ηλιοκαμένο look για την παρουσιάστρια, που της πήγαινε πολύ.

Θάνος Βογιατζής
Έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ δεκάδων επωνύμων για φωτογραφήσεις, αλλά τα τελευταία 6 χρόνια συνεργάζεται μόνιμα με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μαρία Μπακοδήμου: Έντονα χείλη: "Με τη Μαρία κάνουμε έντονα τα χείλη και δεν τονίζουμε σχεδόν καθόλου τα μάτια. Μολύβι ή σκιά απαγορεύεται κάτω από τα μάτια, ενώ προτιμάμε τις φυσικές αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση στη βάση, για φυσικό αποτέλεσμα. Όσες φορές έχετε δει τη Μαρία με διαφορετική εμφάνιση είναι έπειτα από συζήτηση και αφού της κάνω τα χατίρια".

Μαρία Σταματέρη: Τονισμός στα μάτια: "Στη Μαρία, με την οποία συνεργάζομαι πάλι φέτος έπειτα από 5 χρόνια, κάνουμε έντονα μάτια και αφήνουμε τα χείλη πιο ήσυχα. Είναι δεκτική και της αρέσουν οι αλλαγές".

Μαρία Κορινθίου: Αέρινη ομορφιά: "Η Μαρία είναι πάρα πολύ όμορφη. Έχεις πολλά περιθώρια να παίξεις με το μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Της τονίζω τα μάτια, παρότι έχει πάρα πολύ ωραία χείλη", μας είπε ο Θάνος Βογιατζής.

Από την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη