Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν στο μακιγιάζ

03.09.2010
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο στα φωτεινά και σέξι κοραλλί και ροζ , έρχεται το φθινόπωρο να σου προτείνει πιο σκούρα μυστηριώδη χρώματα. Εξάλλου είναι μια εποχή που έχεις πολλά να περιμένεις: νέες κολεξιόν, νέες τάσεις και είναι η κατάλληλη εποχή για να ανακαλύψεις το νέο σου εαυτό!

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο στα φωτεινά και σέξι κοραλλί και ροζ, έρχεται το φθινόπωρο να σου προτείνει πιο σκούρα μυστηριώδη χρώματα. Εξάλλου είναι μια εποχή που έχεις πολλά να περιμένεις: νέες κολεξιόν, νέες τάσεις και είναι η κατάλληλη εποχή για να ανακαλύψεις το νέο σου εαυτό! Διάβασε λοιπόν παρακάτω ποιες τάσεις θα σε κερδίσουν στο μακιγιάζ τη νέα σεζόν για να είσαι πάντα στην καρδιά της μόδας!

Φυσικά, φυσικά, γίναν όλα φυσικά: η φυσική ομορφιά σου θα λάμψει για μια ακόμη σεζόν αφού το απαλό, σχεδόν φυσικό μακιγιάζ είναι αυτό που σε κερδίζει . Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να απλώσεις μια στρώση μέηκ-απ καλύπτοντας -φυσικά- μαύρους κύκλους και κοκκινίλες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ενιαίο και φυσικό.

Η χαρά της απλότητας: αυτή τη σεζόν το φυσικό μακιγιάζ συνεχίζει να μας συγκλονίζει και ειδικά στο μακιγιάζ των ματιών η απλότητα είναι αυτή που σε τοποθετεί στην κορυφή. Ξέχασε τα έντονα ζωηρά χρώματα που "βγάζουν μάτι" και επένδυσε σε απαλά παστέλ που αφήνουν τα μάτια σου ναι μεν μακιγιαρισμένα αλλά καθόλου έντονα και κραυγαλέα. Οπότε μια παλ μπεζ ή ροζ σκιά (προτίμησε τα ουδέτερα χρώματα) είναι ότι πρέπει για να εντυπωσιάσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό.

Αγαπημένο μου smokey: φθινόπωρο χωρίς smokey eyes γίνεται; Δε γίνεται! Το απόλυτο μακιγιάζ ματιών επιστρέφει κάθε χρόνο τέτοια εποχή για να κάνει το βλέμμα σου πιο μυστηριώδες από ποτέ. Φέτος , το smokey γίνεται πιο "απαλό" με χρώματα όπως το μοβ, μπεζ, γκρι και γενικά έχει μια πιο απαλή βάση. Φυσικά δεν είναι μυστικό ότι όχι μόνο είναι το πιο σέξι μακιγιάζ για τα ματάκια σου αλλά καταφέρνει να προσελκύσει όλα τα βλέμματα. Φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ (π.χ. χείλη, μάγουλα) να κινείται σε πιο απαλούς τόνους για να μην υποπέσεις σε υπερβολές.

Βαμμένα κόκκινα ματ χείλη μου: οκ μπορεί το γκλος σου ένα ολόκληρο καλοκαίρι να έγινε προέκταση των χειλιών σου, η νέα σεζόν όμως επιβάλλει νέα χρώματα λιγότερο λαμπερά και περισσότερο "γεμάτα". Έντονα κόκκινα παίρνουν τη σκυτάλη από τα ζωηρά κοραλλί και κάνουν τα χείλη σου πιο σέξι από ποτέ. Τόλμησε το χρώμα του πάθους στην απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου και τον τόνο του δέρματος σου και ανακάλυψε την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου ...στο κόκκινο αυτή τη σεζόν!

Μίνιμαλ χειλάκια μου: αυτή τη σεζόν το πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου -τα χειλάκια σου- απαιτεί την προσοχή σου. Το nude look είναι μέσα στη μόδα και αφήνει τα χείλη σου φυσικά βαμμένα δηλαδή σχεδόν χωρίς μακιγιάζ. Τα παλ χρώματα κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου είναι ότι πρέπει για να ακολουθήσεις την τάση. Η ενυδάτωση είναι το παν εδώ αφού τα σωστά ενυδατωμένα χειλάκια δείχνουν ακόμη πιο σέξι ενώ και μόνο το λιπ μπάλμ σου είναι αρκετό για μακιγιάζ! Γενικά, φρόντισε να κινηθείς σε απαλούς τόνους του ροζ ακόμη και το καφέ στην πολύ απαλή εκδοχή του και μάγεψε τους όλους με όσα λες!

Από την Ελένη Αναστασάκη, Γίνε φαν του WomenΟnly και στο Facebook