Τί δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

31.07.2009
Ακόμα και αν δεν είσαι κορίτσι που του αρέσει να καλλωπίζεται με τις ώρες μπρος στον καθρέφτη, θα πρέπει να προνοήσεις πριν φύγεις για διακοπές και να πάρεις ?έστω- τα απολύτως απαραίτητα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα είδη μακιγιάζ. Κάθε κορίτσι που

Ακόμα και αν δεν είσαι κορίτσι που του αρέσει να καλλωπίζεται με τις ώρες μπρος στον καθρέφτη, θα πρέπει να προνοήσεις πριν φύγεις για διακοπές και να πάρεις -έστω- τα απολύτως απαραίτητα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα είδη μακιγιάζ. Κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να είναι πάντα έτοιμο για όλα! Για αυτόν το λόγο, φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα νεσεσέρ μεσαίου μεγέθους που να χωράει παντού και τα πάντα. Άντε και καλές διακοπές!

Μακιγιάζ: χείλη: οπουδήποτε και να πας, ξέχνα τα έντονα και βαριά χρώματα, τα πολλά μεικαπ και τα στραφταλιστά κραγιόν! Το έχουμε ήδη πει. Όσο πιο απλή, τόσο το καλύτερο! Φρόντισε να έχεις μαζί σου δύο κραγιόν, ένα απαλό γήινο χρώμα και ένα φλούο τύπου φούξια ή κόκκινο της φωτιάς. Θα δεις όταν μαυρίσεις, ότι μόνο το κραγιόν σου είναι υπεραρκετό για βραδινές εξόδους.

Μάτια: αν δεν έχεις σετάκι που να περιέχει αρκετές σκιές μαζί, πάρε μία μαύρη (για σέξι ένταση στο βλέμμα) και μία απαλή καφέ για όλη μέρα. Συν μία μάσκαρα για ατελείωτες βλεφαρίδες. Τα μολύβια και τα eye-liner είναι απλά περιττά και σε περίπτωση πολλής ζέστης, θα αρχίσουν να κυλάνε στο πρόσωπο!

Δέρμα: εμείς σου προτείνουμε να ξεχάσεις πούδρες και μεικαπ και να αφήσεις το δέρμα σου να αναπνεύσει όσο είσαι διακοπές. Άσε που είναι και ντεμοντέ να κυκλοφορείς φορτωμένη και με βαρύ μακιγιάζ. Προτίμησε μόνο ένα ρουζ σε γήινη απόχρωση, π.χ βερικοκί για να έχεις φυσικό κοκκίνισμα στα μάγουλα. Αν θες έξτρα χρώμα και δεν μαυρίζεις εύκολα, προμηθεύσου γαλάκτωμα που μαυρίζει ή τερακότα.

Περιποίηση: το πιο βασικό είναι να προμηθευτείς καλλυντικά που να είναι κατάλληλα για το δέρμα σου και να σε προστατεύουν από τον ήλιο. Το αντιηλιακό (και προσώπου και σώματος) κρίνεται υποχρεωτικό καθώς και μία ενυδατική κρέμα after sun. Αν έχεις τυχόν αλλεργίες ή προβλήματα με το δέρμα, προμηθεύσου με απαραίτητες κρέμες και αλοιφές. Μην το παρακάνεις με κρέμες ημέρας και νυκτός. Διακοπές είσαι! Πάρε μαζί σου ασετόν, νυχοκόπτη, μπατονέτες και μαντιλάκια για ντεμακιγιάζ.

Τέλος: μην και ξεχάσεις το αποσμητικό σου και έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα! Επίσης έχε μαζί σου προφυλακτικά γιατί nice summer means safe summer!