Νύχια για κορίτσια με στυλ!

07.01.2009
Πόσες ώρες έχεις ξοδέψει περιπλανώμενη στα ράφια καταστημάτων ομορφιάς προκειμένου να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για τα νύχια σου; Αναρωτιέσαι κάθε φορά ποιο θα πηγαίνει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία

Πόσες ώρες έχεις ξοδέψει περιπλανώμενη στα ράφια καταστημάτων ομορφιάς προκειμένου να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για τα νύχια σου; Αναρωτιέσαι κάθε φορά ποιο θα πηγαίνει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου; Μήπως φοβάσαι να τολμήσεις και να δοκιμάσεις κάτι καινούριο; Ε λοιπόν, μάθε ότι μπορείς να βάλεις τα πάντα αρκεί να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή!

Ντύσιμο: τα νύχια θεωρούνται τόσο σημαντικά όσο και τα αξεσουάρ με τα οποία ολοκληρώνουμε ένα στυλ! Μην ξεχνάς ότι δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα από τους άντρες και δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα περιποιημένα νύχια! Όπως λοιπόν συνδυάζεις τα ρούχα με τα αξεσουάρ, έτσι πρέπει να φροντίζεις να ταιριάζουν και τα νύχια σου χρωματικά. Εάν φοράς έντονα, φωτεινά χρώματα, καλό είναι τα νύχια σου να είναι όσο πιο διακριτικά γίνονται. Εάν από την άλλη, προτιμάς τη μονοχρωμία, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα εκτυφλωτικό βερνίκι, όπως κόκκινο ή σκούρο μωβ.

Περίσταση: Γραφείο: αν και το βερνίκι νυχιών δεν σε εμποδίζει στην καθημερινότητά σου, παρόλα αυτά, ίσως δουλεύεις σε αυστηρό εργασιακό χώρο και δεν θες να είσαι πολύ flashy! Για τέτοιες περιπτώσεις, η ιδανική λύση είναι το κλασικό γαλλικό μανικιούρ(που όμως προϋποθέτει μεγαλύτερη περιποίηση) ή το απαλό μπεζ. Μπορείς και να μην τα βάψεις, αλλά φρόντισε να είναι κομψά κομμένα και πεντακάθαρα! Κοριτσάκι είσαι!

Ραντεβού: όπως προείπαμε, είναι στοιχείο-κλειδί για την εμφάνισή σου! Έρευνες έδειξαν ότι οι άντρες έχουν μία... αδυναμία στο κόκκινο εν γένει! Απόφυγε το μαύρο εκτός αν είσαι 16 και ψιλοemo! Μην τον τρομάξεις τον άνθρωπο!

Εποχή: το καλοκαίρι όλα τα κορίτσια νιώθουμε θηλυκές και αέρινες! Βάζουμε στοίχημα ότι έχεις στο νεσεσέρ σου ροζ, μπεζ, φωτεινό κόκκινο και το λατρεμένο κοραλλί! Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται και όσο πιο κοριτσίστικο είναι το χρώμα, τόσο το καλύτερο! Τον χειμώνα, από την άλλη, τα χρώματα στα ρούχα σκουραίνουν, άρα επένδυσε σε ένα σκούρο μωβ, βυσσινί, σκούρο καφέ και μαύρο για τις πιο... dark γυναίκες!

Μήκος νυχιών: ξέχνα τα μακριά νύχια τύπου μάγισσα Φούρκα! Είτε είναι φυσικά είτε ψεύτικα, παραπέμπουν σε άλλη δεκαετία και, κατά βάση, είναι αντιαισθητικά. Εάν δεν σου αρέσουν τα κοντά, κάνε γαλλικό μανικιούρ σε τέτοιο μήκος ώστε να είναι κομψά και καλαίσθητα. Οι γυναίκες με μακριά λεπτά δάχτυλα έχουν την πολυτέλεια να έχουν κοντά νύχια μια και κάνουν μπαμ όπως και να είναι βαμμένα. Τέλος, τα σκούρα, έντονα χρώματα ενδείκνυνται για κομμένα νύχια.

από την Κλέλια Φατούρου