Χείλη για φίλημα σε (σ)έξι καλοκαιρινά χρώματα

25.06.2010
Καλοκαίρι, σημαίνει χρώμα και ειδικά στο πιο καυτό σημείο στο πρόσωπο σου: τα χείλη σου! Ανάμεσα σε παλ ροζ και καλοκαιρινά κοραλλί, τι θα διαλέξεις;

Καλοκαίρι, σημαίνει χρώμα και ειδικά στο πιο καυτό σημείο στο πρόσωπο σου: τα χείλη σου! Ανάμεσα σε παλ ροζ και καλοκαιρινά κοραλλί, τι θα διαλέξεις; Διάβασε παρακάτω όλες τις τάσεις μακιγιάζ για τα χείλη σου για τέλειο μακιγιάζ αυτό το καλοκαίρι!

Κραγιόν ή γκλος: το αιώνιο δίλημμα που μας απασχολεί είναι αν θέλουμε αποτέλεσμα που διαρκεί ή την παροδική λάμψη του γκλος! Γιατί να χρειαστεί να διαλέξεις κάτι από τα δύο; Επίλεξε και τα δύο βάζοντας ως βάση ένα ματ κραγιόν και λιπ-γκλος στην ίδια απόχρωση για να χαρίσεις λάμψη στα χειλάκια σου.

Τιπ: το ήξερες ότι με το γκλος μπορείς να αλλάξεις ακόμη και το χρώμα των χειλιών σου; Άπλωσε το γκλος λίγο έξω από τα χείλη σου σχηματίζοντας μια νοητή γραμμή και δώσε έτσι στα χείλη σου σέξι σχήμα!

Πορτοκάλι, πορτοκάλι: το πορτοκαλί είναι ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες. Ιδανικό αν έχεις πάρει το χρωματάκι σου είτε είσαι ξανθιά ή μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, αυτό το χρώμα μυρίζει καλοκαίρι. Στο εμπόριο θα βρεις πολλά γκλος σε πορτοκαλί απόχρωση με άρωμα φρούτων που τα κάνει ακόμη πιο καλοκαιρινά!

Κόκκινο: το χρώμα του πάθους έρχεται να εντυπωσιάσει στην πιο "ανοιχτή" εκδοχή του, αφού όπως και να έχει καλοκαίρι έχουμε! Το "ανοιχτό" κόκκινο σου ταιριάζει απόλυτα αν είσαι ξανθιά αλλά και μελαχρινή - ειδικά αν έχεις μαυρίσει- είναι το χρώμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος!

Κοραλλί: το χρώμα σήμα -κατατεθέν του καλοκαιριού, δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου κοραλλί! Οι βιτρίνες γέμισαν με το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα και εσύ δε μπορείς παρά να το προτιμήσεις για τα χείλη σου! Προτίμησε το γκλος που θα χαρίσει χρώμα και λάμψη στα χείλη σου και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το χρώμα είναι τόσο γλυκό και καλοκαιρινό που σου ταιριάζει άσχετα με την επιδερμίδα σου και το μαύρισμα σου, αν και καλό θα ήταν να το προτιμήσεις άμα έχει πάρει λίγο χρώμα. Ακόμη και αν έχεις βαθύ μαύρισμα αυτό το χρώμα σου χαρίζει εξαιρετικό μακιγιάζ αλλά και το ίδιο ισχύει αν δεν έχεις πάρει καθόλου χρώμα. Μια παραπάνω προσοχή οφείλεις να δώσεις στο κοραλλί αν είσαι κοκκινομάλλα και το μαλλάκι σου κινείται στις αποχρώσεις του δαμασκηνί.

Φούξια: το απόλυτα girlie χρώμα σε προκαλεί να αναδείξεις τα χείλη σου σε φούξια φόντο! Το φούξια είναι ένα χρώμα που και δεν πηγαίνει σε όλες αλλά και πρέπει να μπορείς να το "υποστηρίξεις". Αν είσαι ξανθιά, ξέχασε το ειδικά αν έχεις βαθύ μαύρισμα γιατί ο συνδυασμός του φούξια με το ξανθό είναι ότι πιο πασέ μπορείς να βρεις! Αν είσαι μελαχρινή δεν έχει παρά να πεις ναι στο φούξια γκλος για να τονίσεις τα χείλη σου, ενώ αν είσαι κοκκινομάλλα προτίμησε πιο απαλά χρώματα για τα χείλη σου αφού το χρώμα είναι ήδη ένα πολύ έντονο και δε θέλεις να γίνεις υπερπαραγωγή.

Ρομαντικά παστέλ: τα παστέλ χρώματα κερδίσουν και στα χείλη ααφού το natural σχεδόν φυσικό μακιγιάζ εξακολουθεί να μας κερδίζει! Το παλ ροδακινί, το απαλό ροζ και το μπεζ γίνονται τα αγαπημένα σου αν θέλεις διακριτική λάμψη στα χειλάκια σου αυτό το καλοκαίρι!

Από την Ελένη Αναστασάκη