Peachy lips: Τα αγαπημένα μας lip glosses για αυτή τη σεζόν

Peachy lips: Τα αγαπημένα μας lip glosses για αυτή τη σεζόν
ΠΗΓΗ:@HeyBeauty!
Το ροδακινί είναι η απόχρωση που αγαπάμε για όλες τις σεζόν.

Το lip gloss παραμένει σταθερά ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ, και όχι άδικα. Ξεκινώντας από την εφηβεία μας, όταν ήταν ένα από τα πρώτα καλλυντικά που χρησιμοποιούσαμε, μέχρι και τώρα, στην ενήλικη ζωή μας, το gloss έχει κερδίσει επάξια τη θέση του στο νεσεσέρ μας. Προσθέτει στα χείλη φρεσκάδα και λάμψη, ενώ τονίζει διακριτικά τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Είτε θέλεις να δώσεις φυσικό όγκο στα χείλη σου, είτε απλώς να προσθέσεις μια γυαλάδα που διαρκεί, τα σύγχρονα lip glosses έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά. Οι νέες συνθέσεις προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονα παραμένουν σταθερές, εξασφαλίζοντας πως το χρώμα δεν θα αλλοιωθεί, ενώ είναι εύκολο να τα ανανεώσεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουν απαλλαχτεί από αυτή την ενοχλητική, κολλώδη υφή που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Πλέον, τα glosses προσφέρουν άνεση και μια αίσθηση δροσιάς που τα κάνει ιδανικά για κάθε εποχή του χρόνου, είτε τα φορέσεις μόνα τους, είτε πάνω από το αγαπημένο σου κραγιόν.

Και τώρα, που η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει και η εποχή επιτάσσει πιο γήινους και ζεστούς τόνους, οι ροδακινί και βερικοκί αποχρώσεις είναι ιδανικές για να συμπληρώσεις το φθινοπωρινό σου look. Οι sheer αποχρώσεις τους δίνουν ένα φυσικό, αλλά ταυτόχρονα κομψό αποτέλεσμα στα χείλη, ενώ ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ, από το πιο απλό, μέχρι το πιο έντονο.

Ένα lip gloss σε αυτούς τους τόνους είναι η τέλεια επιλογή για να φωτίσεις το πρόσωπό σου με διακριτικότητα, ενώ παραμένει απαραίτητο για τις γρήγορες και εύκολες αλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας:

fenty 827d6

Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer - Απόχρωση: champstampfant
radiant 1e51b

RADIANT Lip Glaze - Απόχρωση: 04 peach sparkle

hey beauty 786ac

Hey, beauty! Plump & Glow Lip Jelly στην απόχρωση Glacé Peach

armani 8fbce

ARMANI Prisma Glass - Απόχρωση: 03 Honey Gleam

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 17:20