Glossy lids: Η καλοκαιρινή τάση που χαρίζει λαμπερό, wet εφέ στο μακιγιάζ των ματιών σου

Glossy lids: Η καλοκαιρινή τάση που χαρίζει λαμπερό, wet εφέ στο μακιγιάζ των ματιών σου
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Οτι πιο hot μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ σου αυτό το καλοκαίρι.

Οι τάσεις στην ομορφιά αλλάζουν συνεχώς, αλλά ένα στοιχείο παραμένει αναλλοίωτο κάθε καλοκαίρι: η επιθυμία για μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Φέτος, η τάση που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι τα «glossy lids», δηλαδή τα βλέφαρα με υγρή, γυαλιστερή λάμψη. Αυτό το look αποπνέει έναν αέρα καλοκαιρινής δροσιάς και είναι πιο hot από ποτέ.

Η ιδέα πίσω από τα glossy lids είναι απλή, αλλά εντυπωσιακή: πρόκειται για μια διάφανη, λαμπερή εμφάνιση στα βλέφαρα που δίνει την αίσθηση υγρής λάμψης. Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας ρουτίνας ομορφιάς.

Πώς να το πετύχεις;

Το καλό νέο είναι ότι χρειάζεσαι μόνο ένα προϊόν για να δημιουργήσεις αυτό το look σε ελάχιστο χρόνο. Χρησιμοποίησε ένα διάφανο gloss για τα μάτια, το οποίο μπορείς να εφαρμόσεις είτε με τα δάχτυλα, είτε με ένα πινελάκι. Μάλιστα, μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμα και το κλασικό lip gloss που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου. Μόλις το εφαρμόσεις, τα βλέφαρά σου θα αποκτήσουν αυτή την υπέροχη, υγρή λάμψη που θα κάνει τα μάτια σου να ξεχωρίζουν χωρίς να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

{https://www.tiktok.com/@namvoglow/video/7220813132799724843?q=glossy%20lids&t=1723820634934}

Extra Tips

Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στο look σου, μπορείς πρώτα να απλώσεις την αγαπημένη σου απόχρωση από κρεμώδη σκιά ματιών και στη συνέχεια να εφαρμόσεις το διάφανο gloss από πάνω. Αυτό θα «κλειδώσει» το χρώμα και θα δώσει επιπλέον λάμψη, διατηρώντας ταυτόχρονα το αποτέλεσμα σταθερό και εντυπωσιακό. Επίσης υπάρχουν στην αγορά ειδικές σκιές εν ονόματι «gloss eyeshadows» που είναι ειδικά φτιαγμένες για να σου χαρίσουν αυτό το απόλυτα λαμπερό και wet αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@madebymitchell/video/7195154979391278342?q=glossy%20lids&t=1723820634934}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2024 - 18:11