Βρήκαμε ποιό είναι το αγαπημένο προϊόν λάμψης της Kendall Jenner - Κοστίζει λιγότερο από 15€

Βρήκαμε ποιό είναι το αγαπημένο προϊόν λάμψης της Kendall Jenner - Κοστίζει λιγότερο από 15€
Είναι για πρόσωπο και σώμα και το αγαπούν όλα τα κορίτσια του TikTok.

Η Kendall Jenner, ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της εποχής μας, είναι συνεχώς στο προσκήνιο με κάθε της κίνηση. Οι επιλογές της σε ρούχα και μακιγιάζ γίνονται αμέσως viral, και πάντα προκαλούν αίσθηση σε όλες.

Αυτή τη φορά, η προσοχή έχει στραφεί στο λαμπερό tinted ενυδατικό foundation που χρησιμοποιεί, το οποίο όχι μόνο είναι οικονομικό, αλλά προσφέρει άμεση λάμψη και μέτρια κάλυψη στην επιδερμίδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Byrdie, στο τελευταίο επεισόδιο του Vogue Beauty Secrets, η Jenner μοιράστηκε τη ρουτίνα μακιγιάζ της, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα κορίτσια της Γαλλίας. Το μοντέλο συνδύασε προϊόντα υψηλής ποιότητας με οικονομικά προϊόντα, δημιουργώντας ένα φυσικό και κομψό look με περιποιημένα φρύδια, δροσερό δέρμα και απαλές, κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη.

{https://www.tiktok.com/@voguemagazine/video/7356650803760778538?q=kendall%20jenner%20vogue&t=1721829279240}

Το προϊόν λάμψης που λατρεύει η Kendall Jenner

Η εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή και ιδανική για το καλοκαίρι, με το highlight να είναι το L'Oréal Paris True Match Lumi Glotion. Αυτό το tinted moisturizer, ή αλλιώς ενυδατική κρέμα με χρώμα, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα προϊόντα της εποχής. Το L'Oréal Paris True Match Lumi Glotion κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ και μπορείς να το βρεις έυκολα.

Το Lumi Glotion μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατική κρέμα, primer, ελαφρύ foundation, bronzer ή highlighter, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Περιέχει ενυδατικά συστατικά όπως γλυκερίνη και βούτυρο καριτέ και μπορείς να το βρεις σε 5 αποχρώσεις. Το καλύτερο μέρος είναι η προσιτή τιμή του, η οποία δεν αγγίζει τα 15 ευρώ.

[https://www.instagram.com/p/C9u0EAsPFuZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==]

Beauty Tip: Ανακατέψτε το ελαφρύ σας foundation με μια δόση Lumi Glotion για να επιτύχετε μια υπέροχη, λαμπερή κάλυψη που αναδεικνύεται τέλεια τόσο στο φως του ήλιου, όσο και στις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις σας. Προϊόν

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 23:22