Αυτό είναι το nude μολύβι χειλιών που χρησιμοποιεί φανατικά η Hailey Bieber

Αυτό είναι το nude μολύβι χειλιών που χρησιμοποιεί φανατικά η Hailey Bieber
ΠΗΓΗ:haileybieber
Γίνεται συνεχώς sold out.

Η Hailey Bieber είναι αναμφισβήτητα μία από τις celebrities των οποίων τα μυστικά ομορφιάς μας ενδιαφέρουν πάντα να μαθαίνουμε. Οι επιλογές της έχουν συχνά γίνει viral beauty trends. Η ίδια μοιράζεται συχνά τα tips της και παρουσιάζει τα προϊόντα που εμπιστεύεται στην καθημερινή της ρουτίνα, ακόμα κι αν αυτά δεν ανήκουν στο δικό της brand.

Σε ένα από τα makeup tutorial βίντεο που ανέβασε στα social media, η Hailey μας έδειξε το εύκολο και γρήγορο καθημερινό μακιγιάζ της. Το nude μολύβι χειλιών που χρησιμοποίησε τράβηξε την προσοχή μας χάρη στη μοναδική του απόχρωση, που προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το μολύβι αυτό είναι το Go Nude Lip Pencil, στην απόχρωση Nighttime Nude, από RMS Beauty.

Παρόλο που η Hailey Bieber δεν αποκάλυψε το όνομα του προϊόντος στο βίντεο, οι beauty experts των social media δεν άργησαν να το ανακαλύψουν. Συγκεκριμένα, το account @koreababe1 έκανε την έρευνά του και μας αποκάλυψε το προϊόν που έχει γίνει ανάρπαστο και όλες θέλουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας για τα καθημερινά μας μακιγιάζ.

{https://www.instagram.com/reel/C7uwPEwIZ9e/?utm_source=ig_embed}

Το Go Nude Lip Pencil από RMS Beauty είναι το νέο must-have, αφού η μοναδική του απόχρωση και η ποιότητά του το κάνουν να εξαφανίζεται συνεχώς από τα ράφια.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 01:08