4 μυστικά μακιγιάζ για το βράδυ της Ανάστασης

13.04.2017
Οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα έφτασαν και εσύ δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος πιστών. Το κόκκινο κραγιόν σου είναι must αυτές τις ημέρες αλλά και η λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα σου. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείν τ αμυστικά μακιγιάζ που πρέπει να εφαρμόσεις για να ξεχωρίσεις το βράδυ της Ανάστασης.

Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες:

Η τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς ήταν είναι και θα είναι το ζητούμενο. Ταίριαξε τέλεια την απόχρωση της επιδερμίδας σου με αυτή του μέικ-απ σου και εντυπωσίασε με την άψογη επιδερμίδα σου που θα αποτελέσει τη βάση για το απίστευτο μακιγιάζ του Πάσχα.

Το κονσίλερ είναι από τα εργαλεία μακιγιάζ που θα βολευτείς και φέτος αφού είναι το πιο διαχρονικό εργαλείο του νεσεσέρ των καλλυντικών σου.

Και φυσικά μην ξεχάσεις να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου. Οι βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι μακριές και πυκνές και οφείλεις να τις περάσεις έστω μια στρώση μάσκαρα! Ο όγκος και το μήκος των βλεφαρίδων σου είναι αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα και σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα, κάνουν το βλέμμα σου να ξεχωρίζει!

Πολύχρωμη μάσκαρα:

Φυσικά και η μάσκαρα είναι εκείνη που θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου όμως τι θα έλεγες αν φέτος τις γιορτές διάλεγες την πολύχρωμη εκδοχή της; Μια μάσκαρα σε μπλε χρώμα ή κάποιο άλλο που σου αρέσει θα αλλάξει τελείως το βλέμμα σου.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε την πολύχρωμη μάσκαρα της Inglot.

Kόκκινα χείλη:

Ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου διάλεξε αυτή την απόχρωση του κόκκινου που αναδεικνύει καλύτερα το μακιγιάζ σου. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη διάλεξε ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ενώ αν είσαι μελαχρινή τόλμησε ένα βαθύ κόκκινο και ξέχασε τα ροζ-κόκκινα κραγιόν. Γενικά το χρώμα του πάθους τραβάει το βλέμμα και είναι ότι πιο γιορτινό και σέξι μπορείς να επιλέξεις!

Το βασικό είναι να διαλέξεις ένα κραγιόν που όχι μόνο θα δώσει το κατάλληλο χρώμα στα χείλη σου αλλά θα τα ενυδατώσει και σε βάθος οπότε η βιτμαίνη Ε είναι αυτό που ζητάς!

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν της Inglot.

Πολύχρωμες σκιές:

Πορτοκαλί, μοβ, πράσινο, κίτρινο, μοβ λιλά μπελ, ροζ δίνουν χρώμα στα βλέφαρά σου το Πάσχα. Ιριδίζουσες ή ματ ότι και αν επιλέξεις τις βασικό είναι να έχεις έντονο χρώμα που φυλακίζει το βλέμμα!