Τα πιο εντυπωσιακά αποκριάτικα μακιγιάζ!

25.02.2011
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι απόκριες είναι εδώ για να σου θυμίσουν ένα και μόνο πράγμα: ότι μπορείς έστω και για λίγες ώρες να γίνεις αυτή που πάντα ήθελες επιλέγοντας να εντυπωσιάσεις με το κατάλληλο μακιγιάζ!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι απόκριες είναι εδώ για να σου θυμίσουν ένα και μόνο πράγμα: ότι μπορείς έστω και για λίγες ώρες να γίνεις αυτή που πάντα ήθελες επιλέγοντας να εντυπωσιάσεις με το κατάλληλο μακιγιάζ! Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα μακιγιάζ που σε κάνουν να εντυπωσιάσεις και στο καρναβάλι!

Σέξι πειρατίνα: αν θες να γοητεύσεις ως άλλη πειρατίνα τότε δεν έχεις πρά να δώσεις έμφαση στα μάτια! Μπορεί να δείχνεις μόνο το ένα μάτι σαν άλλη μονόφθαλμη , όμως καλά θα κάνεις να βάψεις και τα δύο σου ματάκια για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τα έντονα κόκκινα χείλη και το εντυπωσιακό μπούστο είναι ότι πρέπει για αναδείξεις τέλεια την σέξι πειρατίνα που τόσο καιρό έκρυβες μέσα σου!

Lady Gaga: η πιο σίγουρη και εύκολη επιλογή! Μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις όλα τα είδη μακιγιάζ που έχει το νεσεσέρ σου: καφέ eyeliner με ροζ και πορτοκαλί και κόκκινη και μπλε σκιά και φούξια χείλη και να μη σε παρεξηγήσει κανείς! Τα έντονα μάτια είναι βασικά στοιχεία του μακιγιάζ της Lady Gaga ενώ το γκλίτερ και το eyeliner έχουν σημαντική θέση στο μακιγιάζ σου. Συνδύασε τέλεια με περούκα ξανθιά που φτάνει μέχρι τον ουρανό και όλοι θα μείνουν γκαγκά με την Lady like ομορφιά σου!

Θα χρειαστείς: μάσκαρα, eyeliner, μολύβι ματιών, υπερμεγέθη καπέλα, πλατινέ extension μαλλιών και ψεύτικες βλεφαρίδες και όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου επάνω σου!

Νιάου, νιάου βρε γατούλα: τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνεις η λεγόμενη γυναίκα-γατούλα και να τους μαγέψεις όλους κάνοντας "νιάου". Το μακιγιάζ της γάτας είναι εύκολο και απλό και είναι η ιδανική επιλογή αν έχεις πράσινα γατίσια μάτια! Τόνισε πολύ τα μάτια σου με το μολύβι και τη μάσκαρα ανά χείρας και ζωγράφισε τα μουστάκια που θα σου χαρίσουν τον θαυμασμό όλων.

Μαγισσα: η μάγισσα αποπνέει μυστήριο και είναι ότι καλύτερο για εσένα που θέλεις να εντυπωσιάσεις εύκολα και απλά. Το μακιγιάζ της μάγισσας μπορεί να αναπτυχθεί τέλεια σε μια λευκή βάση στο πρόσωπο με κόκκινα χείλη ή μπορείς αν θέλεις ένα πιο σέξι αλλά και διακριτικό αποτέλεσμα να επιλέξεις έντονο smokey eye με βάση μαύρη σκιά και να γοητεύσεις.

Βαμπιρέσσα: το θέμα των βαμπίρ είναι πολύ in αφού λόγω της επιτυχίας του σίκουελ "twilight" όλο το σύμπαν συνωμοτεί και επαναφέρει στο μόδα το λεγόμενο εκρού του νεκρού. Όπως και να έχει το να ντυθείς νύφη –βαμπίρ είναι μια πολύ σέξι ιδέα και το μακιγιάζ δε θα σου πάρει πάνω από 15 λεπτάκια για να το ετοιμάσεις.

Θα χρειαστείς: λευκή μπογιά για όλο το πρόσωπο, κόκκινα χείλη αν θες να αποδώσεις τη χροιά του αίματος ή χείλη στο χρώμα του δέρματος για πιο απαλές εμφανίσεις. Ξέχασε το ρουζ
έχεις δει ποτέ βαμπίρ με ροδοκόκκινα μαγουλάκια) και το eyeliner και αν αντέχεις φόρεσε ανοιχτόχρωμους φακούς επαφής στα μάτια και ξεκίνησε να δαγκώνεις!

Από την Ελένη Αναστασάκη