5 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο

5 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο
ΠΗΓΗ:PEXELS
Άρωμα που θα διαρκεί απ' το πρωί μέχρι το βράδυ

Βρίσκοντας το υπογραφικό σου άρωμα ξέρεις οτι μιλάμε για μια μαγική στιγμή και ένα σημαντικό βήμα στη ζωή. Αλλά ακόμα και όταν έχεις επιλέξει το άρωμα που ορίζει την προσωπικότητά σου, ή τουλάχιστον την προσωπικότητα της τρέχουσας φάσης της ζωής σου, δεν είναι ασυνήθιστο να παρατηρείς ότι δεν διαρκεί όσο θα ήθελες. Σίγουρα, μπορεί η μύτη σου απλά να το έχει συνηθίσει ή απλώς δεν το εφαρμόζεις σωστά εξαρχής.

Ακριβώς έτσι! Είναι εντελώς πιθανό να κάνεις κάτι τόσο φαινομενικά απλό, όσο το ψέκασμα του αρώματος, λάθος. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την διάρκεια του αρώματός σου και η λάθος εφαρμογή είναι ένας από αυτούς. Παρακάτω σου έχω 5 tips για να παρατείνεις τη διάρκεια του αγαπημένου σου αρώματος για να μοσχοβολάς απ'το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Αποθήκευσέ το άρωμά σου σωστά

Το άρωμα δεν πρέπει να είναι στο μπάνιο! Η θερμότητα και η υγρασία μπορούν να επηρεάσουν τα μόρια του αρώματος. Καλό είναι να το διατηρείς σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, όπως ένα συρτάρι στην κρεβατοκάμαρα ή το κομοδίνο σου, μακριά από άμεσο ηλιακό φως.

Μην το τρίβεις

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και όλοι το έχουμε κάνει. Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να τρίβουν το άρωμα στο δέρμα τους μετά τον ψεκασμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαφανίζονται οι δυνατές νότες πιο γρήγορα. Αντίθετα, είναι καλύτερα να ψεκάζεις το άρωμα απευθείας στο δέρμα σου και να το αφήνεις να απορροφηθεί μόνο του, έτσι ώστε να αναπτυχθεί πιο έντονα και προσωπικά.

Ψέκασε στα σωστά σημεία

Το άρωμα διαρκεί περισσότερο όταν ψεκάζεται σε σημεία παλμού, όπως οι καρποί, πίσω από τα αυτιά ή στο εσωτερικό των αγκώνων. Αυτές οι ζεστές περιοχές του σώματος εντείνουν τη μυρωδιά και την κάνουν πιο έντονη.

Layer fragrance

Το layering διαφορετικών αρωμάτων είναι μια εξαιρετική ιδέα για να κάνεις το άρωμά σου πιο προσωπικό και έντονο. Αυτό σου επιτρέπει να προσαρμόσεις το άρωμά σου ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση. Μπορείς να δοκιμάσεις μια κρέμα σώματος με άρωμα ή αποσμητικό μαζί με το αγαπημένο σου eau de parfum.

Επέλεξε τη σωστή μορφή

Πολλές μάρκες προσφέρουν αρώματα σε διάφορες μορφές, όπως body mists και solids, που είναι απίστευτα ευέλικτα για να τα έχεις στην τσάντα σου. Αυτές οι μορφές είναι πολύ βολικές για να τις έχεις μαζί σου και βοηθούν να ανανεώνεις το άρωμά σου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 15:32